Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Chcesz tam wrzucić telefon dla spokoju ducha i oryginalności czy przeszkadza Ci dziura w podłokietniku?

Jak to druge to może warto dokupić używany podłokietnik i wymienić - wyglada lepiej i nie trzeba się bujać z 20-letnią bezużyteczną technologią :)

A jak chcesz się dowiedzieć co konkretnie to wrzuć fotkę, będzie łatwiej. Może też z VIN coś wyjdzie - rozkoduj sobie tutaj: https://www.mdecoder.com/

• Moderatorzy
Opublikowano
To wygląda jak mydelniczka na telefon, ale chyba nie pod jakiś dedykowany tylko tak żeby odłożyć, choć mogę się mylić. Wersji podłokietnika z telefonem było sporo co zresztą widać na linku co kolega wyżej podał. Mam taki podłokietnik z bezprzewodowym Siemensem. Mogę sprzedać, bo wymieniłem na otwierany podłokietnik ze schowkiem, ale nie wiem co u Ciebie jeszcze byłoby potrzebne, żeby go odpalić. Na pewno potrzebna osobna karta, bo ją się wkłada pod telefonem i to całą, a nie tylko małą SIM.
Opublikowano
No sytuacja wygląda tak że właśnie mam telefon tego Siemensa i chyba zrobię tak, że trzeba będzie ogarnąć sam podłokietnik I będzie ładnie oryginalnie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
U mnie telefonem zawsze bawią się dzieciaki, więc pożytek jakiś jest :lol: z czasem nie omieszkam go uruchomić, dla mnie gadać przez taki telefon to fajna sprawa :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Fajnie mieć chociażby taki telefon dla bajeru/oryginalności ale co kto lubi, otwierany podlokietnik tez fajna sprawa.

Zostalo mi pomyśleć co bedzie lepsze oryginalność czy praktyczność :D :D