Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jest to mój pierwszy post wiec prosze mnie nie zjesc:)

Czy do m340i można wziąć wydech M performance taki jak Np jest w M2 na "guziczek"?

Lub czy jest jakaś alternatywa np Akrapovic żeby zrobili 4 koncowki wydechu a nie jak jest w standardzie 2 szerokie.

Dziękuje za odpowiedzi ! ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hej jest to mój pierwszy post wiec prosze mnie nie zjesc:)

Czy do m340i można wziąć wydech M performance taki jak Np jest w M2 na "guziczek"?

Lub czy jest jakaś alternatywa np Akrapovic żeby zrobili 4 koncowki wydechu a nie jak jest w standardzie 2 szerokie.

Dziękuje za odpowiedzi ! ;)

Polecam mg motorsport zrobią wszystko pod każdego klienta na indywidualne zamówienie. Tylko nie wiem jak z gwarancją.

male-bmw-2.png
Opublikowano

Miałem robiony wydech w bmw5 i w volviaku w MG i robi robotę ALE wolałbym M performance o ile jest to możliwę lub akrapovica bo z tego co słyszałem BMW wspolpracuje z nimi.Wtedy jest zachowana gwarancja.

Czy ktoś się jeszcze może wypowiedzieć?

Opublikowano
Miałem robiony wydech w bmw5 i w volviaku w MG i robi robotę ALE wolałbym M performance o ile jest to możliwę lub akrapovica bo z tego co słyszałem BMW wspolpracuje z nimi.Wtedy jest zachowana gwarancja.

Mam aktualnie w swojej 330i wydech M performance i jestem bardzo zadowolony. Przymierzam się powoli do wymiany dotychczasowego auta na M340i więc też jestem zainteresowany tematem, ale z tego co słyszałem w serwisie BMW nie przewiduje do tego modelu akcesoryjnego wydechu ze względu na nowe ostrzejsze normy UE. Ale czy to na 100% prawda tego nie wiem.

Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
Opublikowano
No raczej żeby było wszystko jak należy trzeba zacząć od downpipe i front bo same końcówki nic tutaj nie zmienią,ciekawe jaki koszt w MG obstawiam ze 10k to chyba minimum chyba że mogę się mylić?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Niestety w tej chwili w Europie nie jest dostępny tłumik Performance ani do 330i ani do m340i.
Opublikowano

Mam aktualnie w swojej 330i wydech M performance i jestem bardzo zadowolony. Przymierzam się powoli do wymiany dotychczasowego auta na M340i więc też jestem zainteresowany tematem, ale z tego co słyszałem w serwisie BMW nie przewiduje do tego modelu akcesoryjnego wydechu ze względu na nowe ostrzejsze normy UE. Ale czy to na 100% prawda tego nie wiem.

Tak to prawda....

Opublikowano
Napisałem ale to jest żart że do takiego auta nie można wydechu M performance.A Ci co kupili i teraz nawet nie wali marchew z wydechu i nie maja opcji zmienic ukladu wydechowego bez utraty gwarancji to wspolczuje z calego serca...
Opublikowano

Czyli nowe M3/4 tez bedzie ciche i bez wydechu M bo normy :D?

Pytanie z innej beczki czy jest do tego modelu skrzydło(carbon) czy trzeba kupic jakieś od M2/3/4 i bedzie pasować,chodzi mi o takie duzo nie maly spoiler dokladke.

Opublikowano
Tak wszystkie m są teraz ściszone. Z reszta wystarczy poczytać testy np 850 gdzie chwali się silnik ale tez zauważają ze jest wyraźnie wytłumiony dźwięk
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziś znalazłem remusa z 4 końcówkami. Fajnie wyglada. Do założenia w Poznaniu. Cena około 9k PLN. Potrzebna jest tylko wymiana dyfuzora od 340i

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Dziś znalazłem remusa z 4 końcówkami. Fajnie wyglada. Do założenia w Poznaniu. Cena około 9k PLN. Potrzebna jest tylko wymiana dyfuzora od 340i

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Widziałem nawet fajny,Nie maja niestety do 330 i xdrive.

89fd7c4724419b3am.jpg