Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Znajomy ma cayenne w hybrydzie i jest na tyle zadowolony że niedawno kupil Żonie spalinowego macana t. Obok 2 suvow stoi u niego w garażu m4 Comp cabrio. Na temat jakiegoś szarego nic nie wiem bo nie patrzyłem jesCze

@adamjttk w sumie to Mam do Ciebie pytanie czy ci ręka nie śmierdzi cudzymi jajkami po 36 krotnym dotykaniu wtyczki ładowania? Toć to więcej razy jak przeciętny Kowalski bywa w ciągi roku na stacji a przy ładowarce ani rękawiczek ani często i łazienki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
2 godziny temu, słonik40 napisał(a):

Mam do Ciebie pytanie czy ci ręka nie śmierdzi cudzymi jajkami po 36 krotnym dotykaniu wtyczki ładowania? Toć to więcej razy jak przeciętny Kowalski bywa w ciągi roku na stacji a przy ładowarce ani rękawiczek ani często i łazienki.

nawilzane chusteczki higieniczne, nie ruszam sie bez nich w zadna trase 👍

Ale generalnie zgadzam sie z Toba, absolutnie niefajne uczucie, ciesze sie ze pozostale 49 tygodni w roku nie jestem na nie narazony dzieki ladowaniu sie w domu 👍

.

Opublikowano (edytowane)

Ja nie rozumiem tych ludzi. Taka beznadzieja mając na rynku tesle… 

Mogłem tam do kompletu badziewia stanąć swoim śmierdzącym 30d.

Swoją drogą świetnie wygląda seria 4. Bardzo mi się podoba i chętnie widziałbym jako następcę trójki tylko szkoda,że duży diesel występuje w jednym wariancie,ale może coupe 40d 🙄… 

IMG_0894.jpeg

Edytowane przez eSzet94
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

BMW zloty teraz pod Greenwayem urzadza? 🤣

Mi sie zawsze wydawalo, ze kierowcy aut premium maja swoje huby/lounge gdzie jest podawany szampan, kawior, sa hostessy etc

A223159_web_2880.jpg?1698506053

-----------

Tak sobie czytam o bezawaryjnosci elektrykow max 5 letnich, mega slabo to wyglada dla Porsche Taycana, ciekawe na ile ma to przelozenie na slaba wartosc rezydualna.

What Car? Reliability Survey: Most and least reliable electric cars | What Car?

Capture.jpg

Edytowane przez adamjttk

.