Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam 2 auta w garazu .

No ok przekonałeś mnie. :mad2: masz racje :duh:

Złe auto zamówiłem :cool2:

Do garażu i na podwórko też wjeżdżam na raz i nadal nie potrzebuje xDrive, tylko czemu dalej piszemy o tym, co mi wystarcza a co nie?

Już wiemy, że startowanie ze świateł (nie rozumiem czemu akurat przyspieszenie do 100 w takim razie porównujemy, a nie do 60ciu) na pełnej pi***** jest ok a zawracanie na raz zamiast na 3, nawet z zarzuceniem dupką już nie? Przecież nie piszę o paleniu kapora pod remizą lol.

Czy stojak na rowery nie ma 60ciu cm głębokości? :duh:

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nie ma sensu, będzie wpierał swoje do upadłego tak jak w każdym innym temacie :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
przynajmniej staram sie przytaczac jakies racjonalne argumenty a nie zamykam tematy jak odpowiedz uzytkownikow mi nie pasuje...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Twoje argumenty nie mają nic wspólnego z racjonalnością. Musisz wmówić wszystkim że masz rację. I chociaż mogę napisać że wjeżdżałem do SWOJEGO garażu F30 xdrive i F30 RWD i różnica jest ogromna to i tak dalej będziesz wmawiał swoje. Tak samo jak wrażenia z jazdy 40i opierasz na swoim 30i bo "cyferki" w tabelce są podobne.
Opublikowano

Jest wiele zalet jednego i drugiego rozwiązania, ale rozważ również, czy pojazdem będzie kierował, nawet od czasu do czasu ktoś kto nie ma wielkiego doświadczenia w prowadzeniu ( patrz żona:p), a wtedy się przyda dodatkowa pewność, ze zniżki na AC nie wzrosną :lol:

A co do mocniejszego diesla: http://wokolmotoryzacji.pl/bmw-m340d-xdrive-pojawi-sie-wkrotce-w-europie/

Opublikowano

Jak aż tak się boisz o żonę to tym bardziej daj jej bmw, bo to bezpieczny samochód ;)

No i pamiętaj o asystencie cofania bo pewnie z wyjazdem też żona ma problem? ;)

Moja jeśli chodzi o ubezpieczenia to ma lepszy bilans niż ja :duh: