Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak ktoś zainteresowany to oferowane przez kolegę auta ,żona nabyć za pośrednictwem strony https://www.hwgruppe.de/bmw-jahreswagen/5er-limousine_5er?ctl00_ct_RadGrid1ChangePage=11

Kolego, nikomu nic nie oferuje, podałem tylko konkretny przykład auta, który jakiś czas temu zniknął ze stoku. Czy Ty naprawdę myślisz, ze ten dealer ma te wszystkie auta fizycznie u siebie? :duh:

Opublikowano

Ja w październiku kupowałem w Inchcape Warszawa moje 540. I rej luty 2018, przebieg 2018, ex BMW Polska ( nie EXAG). Z konfiguratora 479k, ja kupiłem za 325k.

W cenie: drugi kpl kół zimowych (19"), pakiet service inclusive do 8 lat 160k, gwarnacja BMW Repair do 5 lat i 200k, gadżety za 3k).

Więc w Warszawie też można. Dodam, że mieszkam pod Poznaniem i w Inchape Poznań też zorbili wielkie oczy na moją ofertę.

Opublikowano

BTW: Najlepszy deal zrobił ostatnio Lidl. Dostał rabat na nowe samochody BMW 48% - a zakupił jedyne 10 tys. szt./rok.:) Z czego 900 szt. trafiło do siedziby Lidla pod Poznaniem.

Mają wymieniać co 6 miesięcy, a sprzedawać będą wyżej od ceny zakupu, we własnym komisie.:)

https://motoryzacja.interia.pl/samochody-uzywane/news-bmw-za-pol-ceny-bedzie-mozna-kupic-w-lidlu,nId,2563391

Opublikowano
w Warszawie

Podciągnęli Cię pod zakup flotowy skoro kupiłeś 2 sztuki naraz lub w niewielkim odstępie czasu :cool2: Normalnie na tegoroczne G30 idące do zamówienia to raczej ciężko nawet 19% dostać . Z tegorocznego stocku nie powinno być problemu .

Dostałem właśnie ofertę z Inchcape z PS 540ixDrive 2018 przebieg do 15 000 km za 340 k przy cenie z konfiguratora 475 k.