Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam dwie e90 z 2008r jedna ma navi bussnes druga professional, prosiłbym o pomoc z wgraniem menu do której kolwiek, najlepiej obu. Czy te nawigacie różnią się czymś czy tylko wielkościa ekranu i mozna wrzucac te same pliki spolszczenia?

Z tego co wiem trzeba znaleźć spolszczenie w internecie, a jest dużo takich które psują navi. Ma ktoś może coś sprawdzonego? Wystarczą mi same napisy nie musi być lektora.

• 6 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam.

Miałem polskie menu wgrane wraz z polskim lektorem. Niestety przy kodowaniu modułu przez przypadek przy kodowaniu bluetooth poszedł pusty MAN.

Pomógł by ktoś przy kodowaniu menu ccc w j. polskim? E61 530d 2006r. przez team viever'a bądź jakąś szczegółową instrukcję bądz plik żeby nie uwalić CCC.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam.

Miałem polskie menu wgrane wraz z polskim lektorem. Niestety przy kodowaniu modułu przez przypadek przy kodowaniu bluetooth poszedł pusty MAN.

Pomógł by ktoś przy kodowaniu menu ccc w j. polskim? E61 530d 2006r. przez team viever'a bądź jakąś szczegółową instrukcję bądz plik żeby nie uwalić CCC.

Pozdrawiam

A jaki masz obecnie język?

Sprawdzałeś na Angielskim lub niemieckim?

Opublikowano
Obecnie mam angielski. W menu do wyboru jest angielski, niemiecki,francuski. jak włączam ncs to jezykow tam jest sporo. ale w menu w I-drive jest tylko te 3
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Obecnie mam angielski. W menu do wyboru jest angielski, niemiecki,francuski. jak włączam ncs to jezykow tam jest sporo. ale w menu w I-drive jest tylko te 3

Sprawdzałeś co się stanie jak przestawisz na któryś z pozostałych(niemiecki lub francuski)?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak. Na angielskim angielski na niemieckim niemiecki a francuskim francuski

No to pozostaje przekodować na rosyjski i sprawdzić czy pojawi się polski

Opublikowano
Powiedz mi jeszcze jak to to zakodować? Czy normalnie w ncs dummy zaznaczam ptaszka z rosyjskim czy muszęcoś jeszcze usunąć wcześniej jakiś język?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Powiedz mi jeszcze jak to to zakodować? Czy normalnie w ncs dummy zaznaczam ptaszka z rosyjskim czy muszęcoś jeszcze usunąć wcześniej jakiś język?

Jak potrafisz w ten sposób, to jak najbardziej może tak to zrobić. Efekt będzie ten sam

• 1 rok później...
Opublikowano

Może byś się pochwalił jak udało Ci się rozwiązać problem ??

Poprzez dodanie j. Rosyjskiego do fa ?