Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak szukasz rodzinnego auta do jazdy bez brawury to bierz X25d i po temacie-będzie Pan zadowolony :-). Jak jesteś z pomorskiego to zapraszam na jazdę próbną i podsumowanie na żywo oraz omówienie wszelkich systemów.

X25d jako samochód rodzinny sprawdza się genialnie. W podłodze pod klapą mieści się spacerówka i to taka normalnych rozmiarów, więc można cały czas wózek wozić ze sobą i mieć pusty bagażnik.

Do samego bagażnika wchodzi bardzo dużo bagażu. Wreszcie mamy samochód w którym się moja żona mieści... i córka z całym niezbędnym dobrodziejstwem a zapewniam, że wyjazdowo jest tego od cholery. :evil:

Kieszenie w drzwiach mieszczą po kilka butelek z napojami, w tylnych drzwiach, w miejscu na butelkę mieści się idealnie lustrzanka lufą do dołu, która jest wtedy zawsze pod ręką.

Nigdy nie przywiązywałem wagi do tego typu pierdołów ale człowiek się starzeje i nagle potrzebuje więcej miejsca na duperele niż tylko na portfel i telefon.

Opublikowano

Panowie jestem po tescie x5 25i Gle 300.Jeden i drugi to super auto! Dla mnie kopa ma wystarczajacego jak i zbiera sie wystarczajaco dobrze. Co mnie zdziwilo, dzisiaj przy 170 i wietrznej pogodzie ani tego ani tego nie buja, sukces! Kufer rewelka tu i tu. Co rozni te auta to rozwiniete multimedia na korzysc bezsprzecznie GLE. Tu i tu czulem sie komfortowo i bezpiecznie, jednak jakos tak inaczej w Mesiu bo jezdze BMW. Moja „5” to bida przy nowej X5 stwierdzam, poszla znowu do przodu bmw :). Na widok wnetrza i zewnętrznej sfery oczy mi sie zaswiecily przy i X5 i GLE :). Jeden minus to „zmuszanie” przez bmw przy m pakiecie do zakupu kol na zime ponieważ rozmiaru letniego nie moge miec zima wiec same opony odpadaja i jestes lzejszy o 9-12 tys.

Ps. Czy odnosnie opon to prawda czy mnie chcieli naciagnac orientujecie sie?

Opublikowano
Panowie jestem po tescie x5 25i Gle 300.Jeden i drugi to super auto! Dla mnie kopa ma wystarczajacego jak i zbiera sie wystarczajaco dobrze. Co mnie zdziwilo, dzisiaj przy 170 i wietrznej pogodzie ani tego ani tego nie buja, sukces! Kufer rewelka tu i tu. Co rozni te auta to rozwiniete multimedia na korzysc bezsprzecznie GLE. Tu i tu czulem sie komfortowo i bezpiecznie, jednak jakos tak inaczej w Mesiu bo jezdze BMW. Moja „5” to bida przy nowej X5 stwierdzam, poszla znowu do przodu bmw :). Na widok wnetrza i zewnętrznej sfery oczy mi sie zaswiecily przy i X5 i GLE :). Jeden minus to „zmuszanie” przez bmw przy m pakiecie do zakupu kol na zime ponieważ rozmiaru letniego nie moge miec zima wiec same opony odpadaja i jestes lzejszy o 9-12 tys.

Ps. Czy odnosnie opon to prawda czy mnie chcieli naciagnac orientujecie sie?

Mieliśmy od dilera GLE na testy i... to auto trzeszczy, plastiki wyglądają i chyba są tanie, rączka od pokrywy bagażnika mi została w ręce, wlew paliwa był zaklejony taśmą klejącą bo się zepsuł zatrzask... Samochód z zewnątrz prezentuje się dobrze i solidnie ale po wejściu do środka poczucie solidności znika.

W GLE jest więcej miejsca z tyłu i dla mnie było tyle na "+" dla GLE. I jeszcze przednie, przewygodne fotele.

X5 wygrało zdecydowanie.