Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpowiedźcie mi bo nie wiem jak wygląda sprawa foteli sportowych w F10 / F11 LCI. Chodzi o sportowe z alcantry (z M-pakietu). Czy one mają sterowanie elektryczne czy manulane. Czy może były wersje takie i takie.

Chodzi o takie fotele jak tutaj:

918750260_;slot=2;filename=eyJmbiI6ImY4N2I1ZGg5OXlzZDMtT1RPTU9UT1BMIiwidyI6W3siZm4iOiJ3ZzRnbnFwNnkxZi1PVE9NT1RPUEwiLCJzIjoiMTYiLCJwIjoiMTAsLTEwIiwiYSI6IjAifV19.B+042pUcl-aqGz+swuGw1ov9saKlw5sjTB-U9XvkjK4_rev001.jpg

Opublikowano
Może być całkowicie elektryczne sterowanie jeśli są z funkcją pamięci, lub przód - tył manualny jeśli nie mają pamięci, reszta elektrycznie. Poznać można po przyciskach pamięci na drzwiach oraz po tym że w pełni elektryczne maja guziki sterowania na fotelach czarne z chromowanymi paskami a te z maualnym sterowaniem przód - tył maja guziki czarne z czarnym błyszczącym paskiem. Te z pamięcią rzadko widuję.
Opublikowano

Ja mam sporty i sprawa wygląda następująco:

1. Góra/dół i nachylenie oparcia elekrycznie

2. Przód/tył i podparcie uda (wydłużenie siedziska) manual ;/

Kolega ma też ma sporty i ma wszystko w prądzie. Wszystko zależy od wyposażenia.