Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się składa że zainstalowałem wschodnią i mam pełne pokrycie Polski...

Na zagranicznych forach twierdzą że Polska ma pokrycie na obu.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pierwszy wyciek mapy był podobno trefny. Ten Co jest teraz torrent w pierwszym poście, to jest już finalna wersja pibrana z serwera BMW. Niby jest to poprawione. Ja nie mam jak tego zweryfikować, gdyż mam auto z mapami PREMIUM.
Opublikowano
Witam, Jestem swiezak z wgrywaniem mapy. Czy ja potrzebuje wygenerowac kod do mojego vin? czy poprostu ten zadziala?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Potrzebny nowy chyba,że masz lifetime.

Zacznij instalację i się dowiesz.

Opublikowano

Dzieki Kruk,

Wlasnie sie zaladowalo na pena, wrzucilem i chce zebym cos wpisal (nie ma zadnego opisu tylko to kolko z wyborem liter i cyfr)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Można też wygenerować skryptem, jak podłączysz pena.

W NBT nie można, jedynie w CIC.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Tylko jedną.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , zrobiłem dzis aktualizacje NEXT West 2019-2 mapa działała i po paru minutach wyskoczyło aby uruchomić nawigacje należy wprowadzić kod aktywacyjny.

Wkładałem pendrive z 2019-1 NEXT podawałem klucz FSC i nawigacja zawieszała sie na uruchamianiu nawigacji.

Ma ktoś może pomysł ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
czy ktoś może wrzucić tę wersję ostateczną - stabilną WEST na chomika? bo w tej chwili jest tylko wersja z lutego. dzięki
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czy te pliki torrent są ok? Ja nie mogę ich nawet rozpakować.

Może ktoś podesłać mi sprawdzone pliki?

[email protected]

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano

Bardzo proszę o pomoc. Zrobiłem aktualizację (East), wszystko przebiegło spokojnie, "aktualizacja zakończyła się pomyślnie". Aktualizowałem w trakcie jazdy samochodem. Kiedy zakończyła się aktualizacja włączyłem mapy i niestety się przycinała. Wskazałem gdzie chcę jechać i nawigacja się zawiesiła. Zatrzymałem samochód, wyłączyłem wszystko włączyłem na nowo i teraz mam tylko czarny ekran zamiast mapy, co najlepsze jak zrobię podział ekranu to w bocznym pokazuje ładnie zaktualizowaną mapę. Adres da się w pisywać, dobrze prowadzi itd. tylko nie pokazuje mapy w głównym ekranie. Co robić? Proszę o pomoc.

Próbuję na nowo zrobić aktualizację z tego samego Pena, to pojawia się komunikat, że nie ma tam nowych danych, ale czy chcę mimo to zaktualizować, włączam, jest 0% po czym po minucie pokazuje się komunikat, że "aktualizacja przebiegła pomyślnie".

Linki do zdjęć:

https://zapodaj.net/91e874b9bcf66.jpg.html

https://zapodaj.net/e54a2839370ca.jpg.html

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wg. Systemu mam nawigację Road Map Europe Next. Nagrałem pliki bezpośrednio na przenośny dysk twardy o pojemności 120GB i nie ma żadnej reakcji ze strony auta po podłączeniu. Próbowałem na dwóch różnych i nic. Usb mam tylko w schowku, ale z tego co wiem to nie problem. Czy ktoś miał podobny problem i go rozwiązał? Może być dysk za duży ? Jako audio go normalnie widzi po podłączeniu. Partycja FAT32
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wg. Systemu mam nawigację Road Map Europe Next. Nagrałem pliki bezpośrednio na przenośny dysk twardy o pojemności 120GB i nie ma żadnej reakcji ze strony auta po podłączeniu. Próbowałem na dwóch różnych i nic. Usb mam tylko w schowku, ale z tego co wiem to nie problem. Czy ktoś miał podobny problem i go rozwiązał? Może być dysk za duży ? Jako audio go normalnie widzi po podłączeniu. Partycja FAT32

Pewnie dysk ma wiecej niz 1. partycje stad jest problem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
czy ktoś może wrzucić tę wersję ostateczną - stabilną WEST na chomika? bo w tej chwili jest tylko wersja z lutego. dzięki

jest już wersja 2020-1, stabilne

na chomiku też

Edytowane przez Wojti77
Opublikowano

jest już wersja 2020-1, stabilne

na chomiku też

Road Map EUROPE EAST Next 2020-1

http://chomikuj.pl/oliverek69/BMW+Road+Map+(Navigacja)/Road+Map+EUROPE+EAST+Next+2020-1

Road Map EUROPE WEST Next 2020-1

http://chomikuj.pl/oliverek69/BMW+Road+Map+(Navigacja)/Road+Map+EUROPE+WEST+Next+2020-1