Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dzięki Panowie, za dobre słowo :cool2:

W aucie póki co, nie ma żadnych nowości, autko spisuje się na medal, za każdym razem przyjemność z jazdy taka sama.

M4, będzie teraz częściej odpoczywać, bo do pracy ujeżdżam jednoślad a w konfrontacji na drodze BMW vs KTM, M4 za każdym razem wypada marnie :roll:

Podrzucam mała fotorelację na obecną wiosnę :D

38404b4d3bb0.jpg

8b27b140cd68.jpg

01afe7208d00.jpg

bef11417449e.jpg

f9695b20dd8c.jpg

Zaczynam z przyjacielem budować kreta, ale chyba założę oddzielny temat, jeśli będzie jakieś zainteresowanie :lol: docelowo będzie to e36 z ca.400 hp, przystosowane do driftingu.

Na dniach ogarnę fotki i podrzucę tutaj link do nowego tematu :!:

d7ad6356e26f.jpg

Opublikowano
M4 vs KTM wychodzi marnie ja przedtem miałem 335d i KTM wypadał marnie a ty piszesz że M4 wypada marnie to ciekawe :|

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

To rób program na 550koni w m4 i 100-200 nadal moto będzie szybsze ale 200-280 już wątpie :)

a jak mało to hybryde i widziałem S55 po 700 koni

Opublikowano
czerwony330d w KTM mam obecnie 1300cm3 ca. 180hp, wagi 180 kg, 100 - 200 ca. 3/4 sekundy :twisted: jak ogarnę już, jak dobrze zamontować kamerkę w motocyklu to wrzucę jakiś filmik :wink:

No to git ale wątpię byś zrobił czas na setkę 3,4 sekundy to jest nierealne miałem R1, Suzuki Hayabuse i nigdy nie potrafiłem zrobić czasów jakie zapewnia producent także od zera do setki wątpię by motocykl miał lepsze osiągi być może 100-200 będzie lepszy ale tego nie byłbym pewny :|

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
To chyba nie najlepiej ogarniałeś te motocykle. Ja ostatnio byłem na torze i dobry kierowca w 600 konnym carrera turbo s dostawał po dupie od gości na litrowych motocyklach.
Opublikowano
Pany, 0 - 100 km/h zależy jeszcze jakim motocyklem, ale dla przykładu superdukiem za chiny bez lunch control nie zrobisz czasu niżej jak 4 sekundy... za to powyżej 100 km/h - 200 km/h GTR Nissmo nie dał rady :) od 250 km/h dopiero mogliśmy rozmawiać, a na torze to inna bajka, zależy od nitki toru warunków itp.. temat rzeka ! :D ale gdyby ktoś był chętny podjąć się jakiejś małej konfrontacji, to jestem chętny :lol:
Opublikowano
Czasy 0-100 ponizej 3,5 sekundy mocnym motocyklem, na zwykłym asfalcie jest ciężko zrobić. Natomiast przy 100-200 trudno o przeciwnika. Na torze mnóstwo niuansów, ale chodziło mi właśnie o przyspieszenia powyżej 100. Moje zx10r na pierwszym biegu 180km/h...
Opublikowano
Czasy 0-100 ponizej 3,5 sekundy mocnym motocyklem, na zwykłym asfalcie jest ciężko zrobić. Natomiast przy 100-200 trudno o przeciwnika. Na torze mnóstwo niuansów, ale chodziło mi właśnie o przyspieszenia powyżej 100. Moje zx10r na pierwszym biegu 180km/h...

No i właśnie o tym pisałem a ogarniałem dość dobrze motocykle bo jeżdżę na nich od praktycznie urodzenia i nie pisz że do setki motocykl zrobi poniżej 3,5 sekundy bo to nie realne i moja Hayabusa na 1-nce robiła prawie 200 Km/h co z tego jak ruszyć się nie dało bez uślizgu czy postawienia na kole.

Tak jak pisze tymsoon temat rzeka i nie ma co się rozpisywać.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

dawno mnie tu nie było, ale co tu pisać... fura się spisuje, nic się nie dzieje, ale z perspektywy czasu uważam, że M4 jest do wszystkiego i do niczego .. :D ani tym w trasę pojechać bo szkoda km wbijać, ale to tylko dlatego, że za 3 lata okaże się, że każdy skreśli to autko za przebieg, wściekać się można, ale w sumie trochę szkoda, i tak wychodzi nijak........ kilka miesięcy temu kupiliśmy e36, będzie projekt turbo, w week porobię trochę fotek i założę nowy temat, na bank będziemy potrzebować pomocy, mam nadzieje, że ktoś coś podpowie :wink:

ed447e407e9c.jpg

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Kupujesz M4 żeby od początku się przejmować kto je potem kupi ? Trochę dziwne podejście.
Opublikowano
Kupujesz M4 żeby od początku się przejmować kto je potem kupi ? Trochę dziwne podejście.

Dokładnie, kupiłeś dla siebie czy dla drugiego właściciela ?

Opublikowano

Niby tak ale pewnie chodzi o to że takie m4 z duzym przebiegiem bedzie trudne do sprzedania, tym bardziej ze jest ich coraz wiecej na rynku

Tymsoon jak dobrze pamietam sprzedawał dluuuugo 335d z nalotem 3xx czyli sporo jezdzi a m4 z przebiegiem 2xx to ile będzie warte?

Kazdy bedzie chcial takie z nalotem do 100k max a te powyzej bardzo straca na wartosci także akurat rozumiem jego obawy

Takie m4 jest spoko na przebiegi do 20-30k rocznie max a wyzej to juz robi sie problem chyba ze ktos ma siana jak lodu i co 5 lat wymienia na nowe a uzywane z duzym przebiegiem oddaje za grosze...

Opublikowano
Niby tak ale pewnie chodzi o to że takie m4 z duzym przebiegiem bedzie trudne do sprzedania, tym bardziej ze jest ich coraz wiecej na rynku

Tymsoon jak dobrze pamietam sprzedawał dluuuugo 335d z nalotem 3xx czyli sporo jezdzi a m4 z przebiegiem 2xx to ile będzie warte?

Kazdy bedzie chcial takie z nalotem do 100k max a te powyzej bardzo straca na wartosci także akurat rozumiem jego obawy

Takie m4 jest spoko na przebiegi do 20-30k rocznie max a wyzej to juz robi sie problem chyba ze ktos ma siana jak lodu i co 5 lat wymienia na nowe a uzywane z duzym przebiegiem oddaje za grosze...

Vaporr :cool2: :cool2:

Opublikowano

To trzeba kupić dwie M4 i na zmianę latać :mrgreen:

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano
Dokładnie, właśnie rozglądam się za drugą dla żony :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
dawno mnie tu nie było, ale co tu pisać... fura się spisuje, nic się nie dzieje, ale z perspektywy czasu uważam, że M4 jest do wszystkiego i do niczego .. :D ani tym w trasę pojechać bo szkoda km wbijać, ale to tylko dlatego, że za 3 lata okaże się, że każdy skreśli to autko za przebieg, wściekać się można, ale w sumie trochę szkoda, i tak wychodzi nijak........ kilka miesięcy temu kupiliśmy e36, będzie projekt turbo, w week porobię trochę fotek i założę nowy temat, na bank będziemy potrzebować pomocy, mam nadzieje, że ktoś coś podpowie :wink:

ed447e407e9c.jpg

M4 piękne :cool2: kolor miazga... :shock: Czekam na projekt tej e36....

• 1 rok później...