Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiem z własnego doświadczenia:

Urządzenie jest zintegrowane z wyświetlaczem (sam miałem mały wyświetlacz)

Oryginalne funkcje działają bez problemu.

Urządzenie samo koduje potrzebne opcje (przekodował mi wielkość wyświetlacza oraz rozdzielczość).

Co do montażu to w F32 montaż był dosyć prosty i poradziłem sobie bez problemu (kupiłem takie narzędzia do podważania listw itd. https://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/pielegnacja-samochodu/narzedzia-samochodowe/pozostale-narzedzia-samochodowe/dzwignie-do-podwazania-600000/ ).

W F10 może być trochę trudniej z tego co widzę.

• Partnerzy klubu
Opublikowano
Witam.

Czy macie jeszcze wersję 4.4 do f10 przed liftem 2011 rok?

Czy to urzadzenie od Was jest zintegrowane z wyświetlaczem, bo teraz mam mały?

Czy wszystkie oryvinalne funkcje będą działać?

Czy można kupić wraz z montażem w Łodzi?

Czy samemu bez kodowania można zamontować?

Część

2szt 4.4 F10 na stanie, wszystko z oryginału zostaje jak było.

Montaż jest pod Łodzią , w Justynowie , koszt montażu i konfiguracji to 300zł

Ł.

• Partnerzy klubu
Opublikowano
A macie kogoś z ok. Wrocławia do montażu w F25?

Cześć,

Mamy kolegę we Wrocławiu, ogarnie Ci temat :) ... profesjonalnie oczywiście,

Ł.

• Partnerzy klubu
Opublikowano

Hej,

Trochę nowości w najbliższym czasie,

- Wprowadzamy do oferty możliwość zakupu na raty 0% przez Payu, czyli zakup mozna np. rozłożyć na 10 rat bez żadnych dodatkowych kosztów

- Wprowadzamy nowe modele do oferty - x3 F25 10.25 cala oraz Z4 E89 , Seria 6 F02 F06 , Seria G

- W najbliższym czasie będą dostępne w opcji nowe ekrany, koszt dodatkowy 100zł - wyróżnia je brak odblasków w słońcu oraz zewnętrzna ramka w kolorze Czarne Piano - testy w ciągu tygodnia

- uzupełniamy materiały zdjęciowe dla kamer cofania, zagłówków multimedialnych i innych

- kończymy tłumaczenie, wersja 8.1 okazała się trochę pracochłonnym tematem, ale już niedługo

Postawiliśmy wstępnie forum,

http://forum.bmwmedia.pl/

Możecie się już zarejestrować, w ciągu najbliższego czasu zrobimy tam porządek - będzie tam sporo nowości, testów , i generalnie wszystko wokół multimediów bmw

Pozdrowienia, śledźcie forum bmw-klubu , więcej konkretów niedlugo

• Partnerzy klubu
Opublikowano
Jaka różnica jest między androidem 8 a 8.1? Czyżby 8 należał też do tych słabszych, niestabilnych?

Mamy 8.1

• Partnerzy klubu
Opublikowano
Czy wasz system z Android 8.1 będzie współpracował z BMW 3 E92 Coupe z 2008 mam w nim CCC ??

Tak, oczywiście

System CCC oraz CIC jest kompatybilny

Ł.

Opublikowano
Mam fabryczne radio bez nawigacji w bmw e61 z 2009 roku. Czy system będzie pasował bez problemu w moim samochodzie czy muszę dokupić dodatkowo jakieś graty?
  • Partnerzy klubu
Opublikowano
Mam fabryczne radio bez nawigacji w bmw e61 z 2009 roku. Czy system będzie pasował bez problemu w moim samochodzie czy muszę dokupić dodatkowo jakieś graty?

Cześć,

Wszystko co jest potrzebne do montażu jest w zestawie. Jedyne co potrzebujemy od Ciebie to informacja czy w samochodzie masz system CCC czy CIC, w razie wątpliwości ustalimy to na priv

Ł.

Opublikowano

Witam

Zakupiłem ostatnio od Was androida 8.1 do bmw e60. Jeszcze niewiele ogarniam ale po montażu już mam dwa pytania.

Nie działa u mnie przełączanie z przycisku komend głosowych z kierownicy. W ogóle w samochodzie nie mam opcji komend głosowych. Czy to możliwe, że w takim wypadku przycisk nie jest w ogóle do niczego podłączony?

Drugie pytanie dotyczy jakiejś folii antyrefleksyjej, bo ekran odbija wszystko jak lustro? Polecacie coś?

Z góry dziękuję za podpowiedzi.

• Partnerzy klubu
Opublikowano
Czy urządzenie współpracuje z HUDem? Np, nawigacja włączona w androidzie (np. Google Maps) będzie wyświetlała strzałki z kierunkiem?

HUD działa tylko z oryginałem , z "androidem" nie ma komunikacji :?

• Partnerzy klubu
Opublikowano
Witam

Zakupiłem ostatnio od Was androida 8.1 do bmw e60. Jeszcze niewiele ogarniam ale po montażu już mam dwa pytania.

Nie działa u mnie przełączanie z przycisku komend głosowych z kierownicy. W ogóle w samochodzie nie mam opcji komend głosowych. Czy to możliwe, że w takim wypadku przycisk nie jest w ogóle do niczego podłączony?

Drugie pytanie dotyczy jakiejś folii antyrefleksyjej, bo ekran odbija wszystko jak lustro? Polecacie coś?

Z góry dziękuję za podpowiedzi.

- Przycisk wybierania może nie działać, wtedy przełączasz się przez przycisk Menu

- Były folie swojego czasu, muszę sprawdzić co i jak, dam Ci znać

Ł.

Opublikowano
Czy urządzenie współpracuje z HUDem? Np, nawigacja włączona w androidzie (np. Google Maps) będzie wyświetlała strzałki z kierunkiem?

Szkoda że HUD z androidem nie ma komunikacji.Ogólnie z postów od tych co kupili androida średnio to działa.

Opublikowano

@BMWMEDIA

Ktoś wam śmieci na forum i nikt na to nie reaguje.

Co do sprzętu to największa bolączka to brak jakiegokolwiek wsparcia technicznego na poziomie aktualizacji MCU, GUI i reszty systemu. Wszystko opiera się na łasce chińczyka a ten ma wszystko w 4 literach.

Opublikowano
@BMWMEDIA

Co do sprzętu to największa bolączka to brak jakiegokolwiek wsparcia technicznego na poziomie aktualizacji MCU, GUI i reszty systemu. Wszystko opiera się na łasce chińczyka a ten ma wszystko w 4 literach.

Sam sobie odpowiedziałeś dlaczego ktoś śmieci na forum.Żeby reagować trzeba mieć argumenty,choćby spolszczenie szumnie zapowiadane którego nie ma do tej pory.Wziąć pieniążki ,skasować i zapomnieć.wsparcie we własnym zakresie-niestety.

• Partnerzy klubu
Opublikowano

Szkoda że HUD z androidem nie ma komunikacji.Ogólnie z postów od tych co kupili androida średnio to działa.

Niby od kogo taka informacja? :shock:

Ł.

• Partnerzy klubu
Opublikowano
@BMWMEDIA

wersja 4.4 była bardzo podatna na modyfikacje, ale 8.1 to już inna historia, kilka osób nadal nad tym pracuje, są pierwsze sukcesy, ale powoli do przodu, a chinczyk tak :)

• Partnerzy klubu
Opublikowano
No i jakieś sugestie odnośnie mojego pytania? Co z tą folią antyrefleksyjną?

Zaraz po świetach wyślemy Ci folie w gratisie, czekamy na dostawe :D

Ł.

• Partnerzy klubu
Opublikowano
@BMWMEDIA

Sam sobie odpowiedziałeś dlaczego ktoś śmieci na forum.Żeby reagować trzeba mieć argumenty,choćby spolszczenie szumnie zapowiadane którego nie ma do tej pory.Wziąć pieniążki ,skasować i zapomnieć.wsparcie we własnym zakresie-niestety.

O jakim wsparciu Szanowny mówisz? jeszcze nic od nas nie kupiłeś !! spolszczenie się robi - jeżeli się nie uda na pewno o tym poinformujemy, ingerencja w oprogramowanie w wersji 8.1 okazała się bardziej skomplikowana niż sądziliśmy, ale tłumaczenie będzie zrobione.

Nie ma potrzeby hejtowania :)