Skocz do zawartości

jakie sa najlepsze amortyzatory do bmw e38 730d 2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
i ile mniej wiecej kosztuja??? :?

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

Słowo "najlepsze" to takie bardziej marketingowe bo nie ma nic "najlepszego" ale sa 3 firmy zaliczające się do potentatów amortyzatorów w BMW:

1) Bilstain;

2) Kayaba;

3) Sachs;

oraz reszta świta : Monroe, G-tech, NK,

Sory że monroe wsadziłem do reszty świata ale tak już chyba jest !!

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano
Ja zamontowałem Bilsteina B6 i jestem bardzo zadowolony.

Na nasze drogi B6 mogą być trochę zatwarde. Przynajmniej takie jest moje zdanie :wink:

Już poanad rok na nich śmigam i nic takiego nie zauważyłem.Zależy też kto co woli.Ja akurat naprawdę cenie sobie komfort i bezpieczeństwo i wydaje mi się że te są ok.Oczywiście nie mam punktu odniesienia.Wcześniej miałem seryjne z EDC.Wszystko pięknie fajnie bo naprawde były dobre ale 2500 za jeden amor to ciut za dużo jak dla mnie.Mogłem niby sobie załatwić za 1200 sztuka ale to i tak wychodziło 2400 za dwa.Za 2000 kupiłem cztery Bilsteiny.Oczywiście odboje,gumy,osłony,poduszki,podkładki itd i wyszło 2500.

Opublikowano

rozumiem...

a sachsy?????

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
w mojej poprzedniej załozyłem bilsteiny niewiem jakie to były ale z takim fest grubym tłoczyskiem auto było twardsze ale sie nie bujało i cena wg mnie była super bo po 420zł szt
BMW sie nie psuje
Opublikowano
Ja śmigam na Kayaba japońskich i jestem w Wielkim szoku że tak tanio mozna było założyć amorki do E38. Wygoda pierwsza klasa --- "Twin toube" --- jedynie minus że są bardzo miękkie ale niektórzy lubią mieką jazdę.
www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano

o matko huto? ponad 400 za sztuke? za tyle kupilem kiedys oryginalne Boge do E34.

choc nic mi sie jeszcze nie popsulo to widze, ze jednak przeszacowalem swoje mozliwosci utrzymania takiego auta...

Opublikowano
o matko huto? ponad 400 za sztuke? quote]

Ja bym raczej był w szoku że Markowi udało się je tak tanio kupić !!!!!!

420 pln za Bilsteina B6,oczywiście jak to był B6 ale raczej tak skoro były fest grube :D ,to bardzo ale to bardzo tanio!!!!!!!!!