Skocz do zawartości

Aktualizasja oprogramowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli chodzi o aktualizację oprogramowania CIC to ma to sens tylko w przypadku gdy nie masz polskiego języka a za stare oprogramowanie by zakodowac nasz język. Sama aktualizacja jako tako do nowszej wersji nie wniesie praktycznie żadnych funkcji i opcji. Co innego kodowanie...dzieki temu można mieć np filmy podczas jazdy itd.

No chyba że chodzi bardziej o aktualizację samej mapy w CIC, wtedy mozna to zrobic nawet samemu. . Mapy mozna poszukać tu na forum. Najnowsza jest wersja na 2019.

• 1 rok później...
Opublikowano
Chciałbym, aby można było słuchać muzyki z telefonu przez BT, a teraz mam tylko rozmowy.

Jeśli masz cic i combox to mozna sprobowac zakodowac esysem. Pokaz 7 ostatnich vin a zobaczymy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolega odniósł się do twojej odpowiedzi na post sprzed dwóch lat.

Odkopałeś dawny temat i stąd nagroda "złotej łopaty".

pzdr

yaz

Opublikowano

Z 19 lipca 2020 bylo pytanie, o czym piszesz. Czasem mimo ze ktos dwa lat wcześniej napisał to warto pomóc.

Innego jestes zdania?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z 19 lipca 2020 bylo pytanie, o czym piszesz. Czasem mimo ze ktos dwa lat wcześniej napisał to warto pomóc.

Innego jestes zdania?

Ja wytłumaczyłem tylko twoją wątpliwość odnośnie stwierdzenia o złotej łopacie, o którą pytałeś.

Niebardzo wiem skąd pomysł, że jestem innego lub tego samego zdania.

p.s. pytanie, które zacytowałeś i na które odpowiedziałeś nie było z 19.07.2020, a z 29.10.2018.

pzdr

yaz