Skocz do zawartości

Polskie komunikaty BC - czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich przy okazji mojego pierwszego tematu na forum.

Chciałem zapytać czy ktoś posiada polskie komunikaty BC? w sieci znalazłem tylko jedną osobę co się tym zajmuje i nie ukrywam, że 650km to troche sporo, ale czego się nie robi... Chyba nie jest to, aż tak trudna sprawa, że zajmuje się tym jedna osoba w kraju. Może znacie kogoś w pomorskim lub okolicach. Druga sprawa czy warto w to ingerować, czy po przestrojeniu bedzie to działać tak jak powinno?

Opublikowano
Daj spokój. Jeśli chodzi o komunikaty błędów, to i tak powinieneś błędy usunąć, więc komunikatów docelowo mieć nie będziesz, a te co masz/będziesz mieć, to sobie wyguglujesz. Wszystko inne jest na tyle intuicyjne, że nawet mnie, który bardzo źle reaguje na język niemiecki, nie przeszkadza w poruszaniu się po funkcjach. Lepiej kasę zachowaj na przyszłą naprawę usterek, które potrafią zadziwić kosztami ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wg mnie bez znaczenia o jakie komunikaty chodzi.

Gra nie warta świeczki, przynajmniej dla mnie.

Zmień język na inny niż niemiecki, jeżeli Ci to przeszkadza, dostępny w aucie, a kasę na wycieczkę 1300km i zmianę na polski zachowaj na bardziej wartościowe inwestycje.

pzdr

yaz

Opublikowano
Dlatego pytam czy naprawdę jest tylko jedna osoba w kraju co się tym zajmuje? bo 1300km to sie naprawdę nie kalkuluje, ale też jakoś trudno mi pojąć, że jedna osoba ma "monopol" na tą usługę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może to jedyna osoba, która widzi w tym możliwość zysku? :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.