Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam , zostały mi normalnie listki poszły - z tego co się dowiedziałem robią je tylko dwie firmy ATe i Lukas - jak zamówię to dostanę dopiero na czwartek i to w cenie 200zł !! czy nie można gdzieś taniej kupić np. w Krakowie ale np w poniedziałek ? mam rozebrane i już nie chcę skręcać na sztukę :( / BMW 320dT 2002r /
Opublikowano
najlepiej kup zamienniki odpowiadaja oryginalnym tylko nie maja znaczka BMW :/

o to właśnie chodzi , może ktoś mi podpowie jakie i gdzie chociaż nie liczę na to , za mało jestem narazie z tą marką bo 3 miesiące po 9 letniej przerwie

Opublikowano
najlepiej kup zamienniki odpowiadaja oryginalnym tylko nie maja znaczka BMW :/

o to właśnie chodzi , może ktoś mi podpowie jakie i gdzie chociaż nie liczę na to , za mało jestem narazie z tą marką bo 3 miesiące po 9 letniej przerwie

ale numer :D znalazłem aukcję i w dodatku sprzedawca to ziomal :mrgreen: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=121992773

Opublikowano

teraz coś na temat oleju Castrol - czy to jest normalne ?

cytuję maila od sprzedawcy

''olej BMW LL-04 pakowany dla naszej firmy w cenie 29zł/litr''

i dalej

" Dokładnie LL = longlife,jest to fabryczny olej BMW,norma BMW LL-04.

co do ceny ,mogę sprzedać drożej nie widzę problemu... ten olej odbieram sam bezpośrednio z rafinerii Castrola w Niemczech,jest on tam pakowany dla nas w "czyste" opakowania bez znaków Castrola,a ja dzięki temu mam niższą cenę.a cena tego oleju na naszym rynku dochodzi nawet do 90zł/litr.

Jeśli chodzi o jakość 1000% gwarancji,sam jeżdzę na tym dokładnie oleju

''

coś nie wierzę że ten olej jest ok a jestem na kupnie i szukam

Co Wy na to ?? przeterminowany czy co ???

Opublikowano
ten olej odbieram sam bezpośrednio z rafinerii Castrola w Niemczech,jest on tam pakowany dla nas w "czyste" opakowania bez znaków Castrola,a ja dzięki temu mam niższą cenę.a cena tego oleju na naszym rynku dochodzi nawet do 90zł/litr.

hrhr, "ten olej odbieram sam bezpośrednio z marketu obok, jest on pakowany u mnie w domu w "czyste" opakowania bez znaków Castrola,a ja dzięki temu mam niższą cenę, bo w środku jest minerał, a jak mam dobry humor to naleje syntetyka Lotosa po 20zł/litr" :norty:

Opublikowano
LL-04 nie jest do BMW tylko do VW .., nam kiedys taki przyslali .... :/ porazka do BMW jest tylko LL-03 !
BMW to moj pierwszy i jedyny samochod.
Opublikowano
LL-04 nie jest do BMW tylko do VW .., nam kiedys taki przyslali .... :/ porazka do BMW jest tylko LL-03 !

czyżby wkradłsię błąd na stronie Castrol Polska ?? zobacz z lewej strony u dopłu masz narzędzia i dobór oleju do konkretnego modelu auta - ja wpisałem bmw e-46 2001-04 poj 2.0d i wyszzło slx LL04

http://www.castrol.com/castrol/castrolhomepage.do?categoryId=3175

u mnie na fakturce poprzedniego właściciela nie pisze jaki tylko SAE 5W30 wiem tylko tyle ze castrol Longlife i nic pozatym - tyle mi poprzedni powiedział ale jego jest kilka odmian dlatego zgłupiałem

Do grupy VAG jest LL03