Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
jezeli dobrze wpisujesz a my podajemy na 100% dobry kod to niestety masz zwalone radio i sie juz nie nadaje do uzytku lub zawiesc je jakiemus elektronikowi moze cos poradzi...

dostalem jeszcze 2239 ale sprawdze go dopiero moze w srode bo poki co mam znowu radio zablokowane i musze czekac na dogodna sytuacje do pozostawienia samochodu z kluczykiem w stacyjce

Opublikowano
Dixi dzieki wielkie..ten drugi kod uruchomil mi radio..co prawda to nie to samo co pioneer ale na jakis czas wystarczy i nie bedzie przynajmniej cicho
Opublikowano
CZY MOZESZ PODAC KOD DO PH 7850T1131544 :modlitwa:

niestety nie podam bo masz radio philipsa (PH) a ja odblokowuje tylko radia blapunkta (BP)...

PS. widze ze nowa dziewczyna na pomorza jezdzi BMW :wink:

moje modele
Opublikowano
dixi a niewiesz kto moze mi pomuc w tej sprawie

a co do nowego to tak tylko ze nie kobieta a facet a gabrysia to moja corka

A to wybacz jesli jestes Mężczyzną :oops:

a co do kodu to nie mam pojecia kto moze ci pomoc jakis elektronik??

albo kto ma decoder do philipsa jesli takowy wogole istnieje...

moje modele
Opublikowano
To i ja się podepnę - mam BMW Business RDS (Philips) o numerze PH7850S1075590 i bardzo przoszę o koda do niego :)

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano

istnieje, istnieje :D ale nie od reki :D

Be eM Wu
Opublikowano

istnieje, istnieje :D ale nie od reki :D

Rozumiem, że mam się uzbroić w cierpliwośc i nie podkładać jeszcze mojego radia pod pociąg? :) Czy ewentualna przesyłka priorytetowa w postaci czteropaka "dębowego" miałaby tu jakieś znaczenie w uzyskaniu kodu ?? :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawia Elwis

Opublikowano

Witam, kupiłem 525 i mam w niej fabryczne radio, a ono niema kodu. Błagam czy ktoś może mi obliczyć kod? nr seryjny radia to:

bp1830b1533936 radio to bmw bavaria cIII

Opublikowano
Witam, kupiłem 525 i mam w niej fabryczne radio, a ono niema kodu. Błagam czy ktoś może mi obliczyć kod? nr seryjny radia to:

bp1830b1533936 radio to bmw bavaria cIII

0031

Be eM Wu
Opublikowano
To i ja się podepnę - mam BMW Business RDS (Philips) o numerze PH7850S1075590 i bardzo przoszę o koda do niego :)

Rozumiem, że mam się uzbroić w cierpliwośc i nie podkładać jeszcze mojego radia pod pociąg? :) Czy ewentualna przesyłka priorytetowa w postaci czteropaka "dębowego" miałaby tu jakieś znaczenie w uzyskaniu kodu ?? :mrgreen: :mrgreen:

0313 :D

Be eM Wu
Opublikowano

0313 :D

Pionow - serdeczne dzięki!! Kolejny problem w tym, że w tzw międzyczasie zablokowałem radyjko - pisze "code wait" :oops: Odłączyłem radio na całą noc a ta bestia po ponownym podłączeniu dalej pisze to samo - radyjko zblokowane i nie wiem za bardzo jak je "zresetować" :(

Pozdrawia Elwis

Opublikowano
Pionow - serdeczne dzięki!! Kolejny problem w tym, że w tzw międzyczasie zablokowałem radyjko - pisze "code wait" :oops:

Odłączyłem radio na całą noc a ta bestia po ponownym podłączeniu dalej pisze to samo - radyjko zblokowane i nie wiem za bardzo jak je "zresetować" :(

podłacz radio na minimum godz na włączonym zapłonie i czekać aż sie pojawi CODE lub 0000

ps. to juz dwa czteropaki :D

Be eM Wu
Opublikowano

I ja sie podepne. Kupilem Business RDS a poniewaz sprzedawca (w Niemczech) wysylal mi radio chyba miesiac to go podkablowalem do ebaya. I okazuje sie oczywiscie ze nie dal kodu a nie wiem czy teraz bedzie mial ochote. Jak cos sluze linkiem do aukcji (radio jest legalne)

Philips, nr seryjny PH7850V1293154. Z gory dzieki.