Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobacz jeden będzie dobry :cool2:

5344 lub 1344

Witam! Mam problem z blaupunktem paris rcr 42 Potrzebny jest kod. Samochód był naprawiany i został odłączony akumulator teraz radio chce kodu. Niby go znalazłem w dokumentach ale nie działa więc albo zostałem zrobiony w bambuczo albo gość zapisał zły kod. :(

Zatem proszę o pomoc i z góry wielkie dzięki!

BP3774P9849828

Kod który posiadam to: 0203

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam, mam wielką prośbę. Po wymianie akumulatora zablokowało mi się radio Blaupunkt do którego kody zgubiłem.

Czy mógłbym prosić o wygenerowanie kodu dostępu?

Nr radia Blaupunkt ESSEN CR43: BP2753S1581307

Opublikowano

ZOBACZ JEDEN BĘDZIE DOBRY

4195 LUB 0195 :cool2:

Witam, mam wielką prośbę. Po wymianie akumulatora zablokowało mi się radio Blaupunkt do którego kody zgubiłem.

Czy mógłbym prosić o wygenerowanie kodu dostępu?

Nr radia Blaupunkt ESSEN CR43: BP2753S1581307

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich, prosze o pomoc, awaria spowodowała odcięcie zasilania w mojej Z3 a niestety nie mam kodów do radia

a szkoda mi sie pozbywać orginału Business CD BP9273X5793573 bardzo będę wdzięczny za pomoc

Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc w rozkodowaniu radia

Nr seryjny BE0774B7615534

i mam jeszcze pytanie, jak wpisuje się ten kod. większość osób pisze, że przyciskiem '1' tyle razy jaka jest cyfra. Ale np u mnie jest tak, że jak bym chciała np przyciskiem '1' wcisnać 4 razy to się tak nie da, bo każde naciśnięcie przycisku to przesowa się o cyfrę kodu.

Opublikowano
Witam wszystkich, prosze o pomoc, awaria spowodowała odcięcie zasilania w mojej Z3 a niestety nie mam kodów do radia

a szkoda mi sie pozbywać orginału Business CD BP9273X5793573 bardzo będę wdzięczny za pomoc

1277

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano

1277

powinien być dobry

1277

Opublikowano

Sprawdz numer jeszcze raz radia bo jest niekompletne BP powinny być 4 cyfry litera i 7 cyfr

Witam.

Przyjaciel mnie poprosił o kod do swojego radyjka (wróciła seria) do auta.

Podał mi nr z obudowy BP836N 3755450 BMW Bawaria.

Proszę o szybką rekcję (auto szuka nowego właściciela)

Opublikowano

Witam! Jestem nowy na forum .

Od niedawna posiadam bunie z radiem fabrycznym RADIOPASS BMW PROFESSIONAL BM54 z navi 16:9

Będę potrzebował odpiąć zasilanie od radia i obawiam się, że radio będzie potrzebowało kodu do ponownego odtwarzania.

W miejscu , gdzie powinien znajdować się kod widnieją tylko 4 kreski, dlatego też prosiłbym o wygenerowanie dla mojego radia kodu.

Z tej kartki ,na której jest informacja o nazwie radia spisałem pozostały ciąg liter i cyfr tzn chyba jest to model i serial

BE 6526 3 608 6710. Nie wiem, czy to wystarczy, czy trzeba wyciągnąć radio aby odczytać jakieś dodatkowe oznaczenia.

Proszę o możliwie szybką odpowiedź. Z góry dziękuję

Opublikowano
Witam! Jestem nowy na forum .

Od niedawna posiadam bunie z radiem fabrycznym RADIOPASS BMW PROFESSIONAL BM54 z navi 16:9

Będę potrzebował odpiąć zasilanie od radia i obawiam się, że radio będzie potrzebowało kodu do ponownego odtwarzania.

W miejscu , gdzie powinien znajdować się kod widnieją tylko 4 kreski, dlatego też prosiłbym o wygenerowanie dla mojego radia kodu.

Z tej kartki ,na której jest informacja o nazwie radia spisałem pozostały ciąg liter i cyfr tzn chyba jest to model i serial

BE 6526 3 608 6710. Nie wiem, czy to wystarczy, czy trzeba wyciągnąć radio aby odczytać jakieś dodatkowe oznaczenia.

Proszę o możliwie szybką odpowiedź. Z góry dziękuję

Nie jest chronione kodem...

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg