Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

jako ze najprawdopodobniej "skończył" mi się laser w radyjku i nie obejdzie się bez regeneracji

prosiłbym o kod do radia:

bmw business cd rds - PH 806041420447

poważanko :cool2:

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam odlaczylem akumulator i zablokowalo mi si eradio:( pomorzecie z kodem? o to nr seryjny radia:

BP1836B0963059

blaupunkt bavaria c reverse rds

dzieki

Opublikowano

Zobacz

2536 lub 0536

DAJ ZNAĆ CZY DZIAŁA :cool2:

witam odlaczylem akumulator i zablokowalo mi si eradio:( pomorzecie z kodem? o to nr seryjny radia:

BP1836B0963059

blaupunkt bavaria c reverse rds

dzieki

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam radio bmw bussiness cd rds - do e36 //

Po wrzuceniu kodu i zatwierdzeniu któraś ze strzałek // wyrzuca komunikat WAIT ... i nic się nie dzieje

Prosze o podpowiedzi...

Opublikowano

Jesteś pewien, że kod który wpisałeś jest prawidłowy ??????????????????????

Witam mam radio bmw bussiness cd rds - do e36 //

Po wrzuceniu kodu i zatwierdzeniu któraś ze strzałek // wyrzuca komunikat WAIT ... i nic się nie dzieje

Prosze o podpowiedzi...

Opublikowano
no za 4 czy 5 razem wpisalem prawidłowy kod , co nie zmienia faktu , że na radiu od kilku dni wyświetla się wait i nic więcej // co zrobić ?
Opublikowano

Zobacz te, jeden będzie pasowa :cool2:

5412 lub 1412

U mnie tez w blaupunkt essen cr31 ciszaaaa ;/

BP1771B0778624

Prosze o wyliczenie kodu...

Opublikowano

Zrób coś takiego przekręc zapłon w pozycje 1, włącz radio i poczekaj od 1 godziny do 2 ( nie wyłanczaj zapłonu ani radia przez ten czas ). Po tym czasie radio powinno wrócic do ponownego wpisania kodu

no za 4 czy 5 razem wpisalem prawidłowy kod , co nie zmienia faktu , że na radiu od kilku dni wyświetla się wait i nic więcej // co zrobić ?
Opublikowano
Witam serdecznie adminów jak i użytkowników, jaki wątek taki i mój dylemat... potrzebuje kod do oryginalnego radia z E36 '96 BMW REVERSE RDS Blaupunkt nr. BP4836S3835991. Z góry dziękuje i Pozdrawiam!
Opublikowano

Zobacz jeden będzie pasował

4321 lub 0321 :cool2:

Witam serdecznie adminów jak i użytkowników, jaki wątek taki i mój dylemat... potrzebuje kod do oryginalnego radia z E36 '96 BMW REVERSE RDS Blaupunkt nr. BP4836S3835991. Z góry dziękuje i Pozdrawiam!
Opublikowano (edytowane)
Zobacz jeden będzie pasował

4321 lub 0321 :cool2:

... jak na razie to po 3 złych próbach mam blokadę od niedzieli, autem mało się poruszam do pracy mam blisko a mieszkam w bloku więc nie zostawię wieczorem kluczyków i zapłonu na godzinę dwie czy nawet trzy jak to piszą żeby uczynić aby włączyła się ponowna możliwość wpisania kodu... w sobotę będę miał jak to zrobić i jak zadziała to napisze z podziękowaniami ale tymczasem i tak bardzo dziękuje za szybką reakcje sybil23 szacun;D

No i znowu mam sprawne radio dzięki dobremu człowiekowi sybil23... ;D kod 4321 pasował!! Dziękuje jeszcze raz very bardzo.

...przyczepności w poślizgu życzę... ;D;D;D

Edytowane przez tekba369
Opublikowano
Cześć koledzy sorki za pomyłkę numer mojego radia to BE 0774 B 7618881 jakby ktoś mógł pomóc bo naprawdę mi zależy na uruchomieniu tego radia
Opublikowano

Witam! Mam problem z blaupunktem paris rcr 42 Potrzebny jest kod. Samochód był naprawiany i został odłączony akumulator teraz radio chce kodu. Niby go znalazłem w dokumentach ale nie działa więc albo zostałem zrobiony w bambuczo albo gość zapisał zły kod. :(

Zatem proszę o pomoc i z góry wielkie dzięki!

BP3774P9849828

Kod który posiadam to: 0203