Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jestem posiadaczem bmw 520 kupiłem niedawno radyjko BLAUPUNKT Melbourne Sqr 39 niestety ma kod jesli ktos moze pomóc tojego nr seryjny BP 8465a4948406
  • Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Jeszcze raz gorąca prośba o kod do BLAUPUNPT o nr BP8465A4948406 :modlitwa:

Z góry Wielkie dzięki

1427.................milego dnia.............

Opublikowano
dzięki za kod ale gdy go wpisałem (kod 1427) -zatwierdziłem tą strzałką w prawo to wyskakują ponownie kreski pewnie cos źle roobie. prosze jeszcze o jakies wskazówki :modlitwa:
Opublikowano
Witam.Gdyby mi ktoś zapodał kod do radyjka to byłbym bardzo dźwięczny :mrgreen: .Moje radio to Blaupunkt BMW rewerse rds nr BP6262X7865001. :modlitwa:
Opublikowano
Witam.Gdyby mi ktoś zapodał kod do radyjka to byłbym bardzo dźwięczny :mrgreen: .Moje radio to Blaupunkt BMW rewerse rds nr BP6262X7865001. :modlitwa:

7420 lub 1420...........,z pionierskim pozdrowieniem od tow.Floyda

Opublikowano
dzięki za kod ale gdy go wpisałem (kod 1427) -zatwierdziłem tą strzałką w prawo to wyskakują ponownie kreski pewnie cos źle roobie. prosze jeszcze o jakies wskazówki :modlitwa:

nie mam pojecia jakie masz radio,w moim,po wpisaniu kodu nie zatwierdzam strzalka,radio dziala od razu.Mam Bavaria C Business.Pozdrawiam,Floyd.

Opublikowano
Floyd jesteś wielki,po południu zrobie próbę,jak radio zadział to będziesz bardzo wielki.Dzięki serdeczne :cool2:
Opublikowano
moje radio to blaupunkt melbourne sqr 39 no i kiedy wpisze ten kod to nic sie nie dzieje nr seryjny BP 8465a4948406, a jest taka mozliwosc ze ten kod 1427 jest niepraidłowy? prosze o pomoc
Opublikowano
Wielkie dzięki Floyd,radio ożyło,jesteś gość.Jak będziesz na Podkarpaciu zapraszam na piwo. :cool2:
Opublikowano

Witam, właśnie wymieniłem dzisiaj akumulator co oczywiście spowodowało zablokowanie radia, nie było to wielkie zmartwienie do momentu jak po raz któryś wszystko przekopałem i nie znalazłem kodu :mad2: Przewertowałem forum i znalazłem link do kalkulatorów, niestety :cry: kod jaki dostaję nie wchodzi, może ktoś z Was mi pomoże?

Radio Becker BE 0774 B 7628644, będę wielce wdzięczny.

A wszystko to przez REKINA ;-)
Opublikowano
Dieki Floyd niestety radyjko okazało sie wadliwe i jesli kod był oki to i tak nie wchodził wiec oddałem je wziołem inne, ale wielkie dzieki
Opublikowano

Już nieaktualne :D właśnie rano po raz trzeci przekopałem te same papiery i się znalazło :P i wszystko już gra :clap: Wracając do kalkulatora - korzystałem z Becker4digit i wyrzucał kod 6433 co nijak się ma do kodu oryginalnego.

Pozdrawiam, Maru

Opublikowano

Witam.

Mam prośbę o kod do radia:

Audi Gamma CD (Panasonic)

model 441 035 196

ref QC-DA192A

label YEFM01655

AUZ5Z5B0019566

(nie wiem które dane są potrzebne)

z góry dziękuję za pomoc. pozdrawiam.

Opublikowano

mam problem z kodem do pioneera

model KEH-M1066ZRN

u staruszka w megance i truje mi tylek

moze ktos cos poradzi

spisalem jakies numerki z niego

6025307754

jak cos innego mam podac to powiedzcie

pozdro

Opublikowano

Witam

mam wielka prosbe prosze o kod do radia

nr to BP 3836R3905409 blaupunkt

wielkie dzieki :lol:

Moja trzecia wielka miłość
Opublikowano
Witam mam wielką prośbę o kodzik do radia blaupunkt paris rcr 41

BP 1774B4372856

no i znowu 90zl w kieszeni kod 0352 :cool2: :dance:

Moja trzecia wielka miłość
Opublikowano
Koledzy, mam takie pytanie: na moim radiu BMW BAVARIA C BUSINESS RDS nie ma numeru seryjnego. Co teraz robic? Czy jest szansa na jego rozkodowanie?? :cry2:
(O=00=O)
Opublikowano

Panowie! Pomocy! Potrzebny kod do radyjka:

Becker

BE7824

Serial: 35006063

W serwisie Beckera chcieli ode mnie za rozkodowanie 280zł...

Będę bardzo wdzięczny za pomoc!

Opublikowano

Spróbuj 8839, ale nie gwarantuję bo swojego nie dobrałem, na szczęście znalazłem kod.

Maru