Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś niziutka ta cena:

1)autko miało 3 właścicieli w polsce więc można liczyć, że 3 razy cofano przebieg

2)silnik umyty karcherem-nigdy nie kupie samochodu z umytym silnikiem

3)autko było uderzone-ciekawe ile razy ?

A moja złota myśl na dziś: OKAZJI nie ma !!

Opublikowano

Coś mi się tu gryzie, srebrna lampa, czarne auto.

Trzech właśicieli w polsce - ja osobiście bym sobie odpuścił.

Titansilber metallic

http://img344.imageshack.us/img344/9427/328wp0.jpg

Opublikowano

dzwonilem do tego kolesia jak szukalem nastepczyni rozbitej betki a bylo to z miesiac temu, jak widac nawet w tak niskiej cenie nie sprzedal jej jeszcze, wyslal mi tez sporo zdjec i nawet na zdjeciach widac ze z lewej strony lampa z blotnika i klapy sie nie schodzi, przednie lampy wymienione, maska nie schodzi sie z linia blotnika i kierunkowskazów, na dodatek kierownica strasznie wytarta i wnetrze zaniedbane, ja sobie odpuscilem, nawet nie jechalem jej ogladac bo same zdjecia mnie zrazily,

pozdr.

Opublikowano

Nie trzeba więcej szukać wad - ta wystarczy :mad2:

Opublikowano

Nie trzeba więcej szukać wad - ta wystarczy :mad2:

Sugerujecie ze samochodu ktory ma czysta komore silnika sie nie kupuje? :worried:

Mam rozumiec ze zanim sprzedam samochod powinienem najpierw przybrudzic troche wnetrze komory silnika bo nikt nie kupi czystego? :norty:

Troche dziwna ta teoria.

Przemo: proponuje ci poogladac ten samochod dokladnie z bliska, wziasc go do jakiejs stacji diagnostycznej i sprawdzic dokladnie co z nim jest nie tak.

Nie sugeruj sie tym ze komora silnika jest czysta. :twisted2:

Opublikowano
Mam takie same zdanie jak łukasz, też nie rozumiem czemu nie kupować samochodu jak ma czysty silnik. Ja uważam ze jak dba się o autko i jest zadbany z zewnątrz i wewnątrz to czemu ma być syf w silniku ?? Dla mnie mnie czysty silnik świadczy o właścicielu
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Coś na tych zdjęciach nie widzę spryskiwaczy do Xenonów a może to tylko tak wyszło na zdjęciu :?: :?:

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Dla mnie mnie czysty silnik świadczy o właścicielu

Lub o różnego typu wyciekach o których inni nie powinni wiedzieć :twisted: .

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano

W nowoczesnych samochodach silnikow po prostu NIE POWINNO sie myc. No chyba, ze przytrafila sie jakas usterka, po ktorej caly silnik jest zalany olejem. Ale w innych przypadkach jest to po prostu niewskazane - za duzo elektroniki, ktora calkiem latwo moze zostac uszkodzona.

A co do tego samochodu - nie ma co gdybac, zeby cos dokladniej powiedziec, trzeba by pojechac i obejrzec z bliska.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

cytat : nie ma co gdybac, zeby cos dokladniej powiedziec, trzeba by pojechac i obejrzec z bliska

i tak własnie nalezy zrobić - ogólnie ładnie wygląda - i kolorek podchodzący :)

BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano

Witam

Cos za tanio ...

co do ceny nie ma co się czepiać ostatnio ceny autek spadły strasznie w dół, a w dodatku właściciel przyznaje się do bogatej historii samochodu - czyli nie kupujemy "kota w worku" :D .

marzenie : E34 M5

http://img266.imageshack.us/img266/9927/540podpisnj4.jpg

Opublikowano
dla mnie czysty silnik to delikatnie zakurzurzony podczas normalnej eksploatacji. A nie wypicowany karcherem jak w każdym aucie na giełdzie samochodowej. Wyczyszczony silnik zalany MOTO DOCTOREM= 100% satysfakcji :)