Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Można włączyć ale tego nie wiesz no (.........) i co ci tu napisać nikt nie pomoże tylko po zlosci drugiemu i tak w państwie mamy przez takich jak ty np pisze w esys bo się podpiąłem dobra założę osobny temat co pewnej też będzie źle . A odnośnie gotowania to jak stanę w korku to mam fruwać ponad auto albo na czerwonym jechać ? Tak miała owszem ale r6 Yamaha a nie auto mi wywaliło węża i cały płyn uleciał miałem fart że akurat pod domem .

Kolego sympatyczny.

Takie pytania zadajesz jak dziecko z pierwszej klasy.

Masz potężne narzędzie którego nie potrafisz obsłużyć i to Ty w tym momencie jesteś ...... Tyle w temacie z mojej strony.

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie . Może ktoś mi napisać jak za pomocą esys dopisać moduly do auta takie jak moduł szl,moduły foteli ,moduł wzmacniacza Amp. Auto to BMW f30 z 13 roku gdzie podane moduły zostały ukradzione i na ich miejsce zostały zakupione drugie . Posiadam esys ,iste p,iste d,icom next. Odpalam esys ale nie mam pojęcia jak dopisać wymieniony moduł ,nigdzie nie mogę znaleźć jak to zrobić .
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chciałbym za pomocą Aicoder'a zakodować te dwie opcje:

HU_ENTRYNAV> HMI> DISPLAY_SIZE_RESOLUTION = 8.8_1280x480

HU_ENTRYNAV > EXBOX> DISPLAY_VARIANTE = breites_display

Niestety w HU tych opcji nie ma.

Ktoś jest w stanie mi pomóc? Czy za pomocą tego programu jestem w stanie w ogóle to zrobić?

Edit. Ogarnięte

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć

Mam problem z połączeniem. Po podłączeniu kabla i próbie połączenia w oknie nie wyskakują serie, jest pusto. Jest widoczny VIN mojego auta ale nie mam do wyboru nic na listach. Pomoże ktoś?

Opublikowano
Czyli zabawa w informatyka - to chyba nie dla mnie. Skomplikowane ustawić to wszystko? Mam 5 płyt DVD na każdej ok. 4GB danych. Zapewne to te bazy. Byłem pewnien ze nie potrzeba tego majdanu do odpalenia diagnostyki... zazwyczaj w innych markach jedna płyta z instalką i można było działać...
Opublikowano
E-Sys nie jest do diagnostyki. Za to bazy do diagnostyki wraz oprogramowaniem to ponad 20GB, gdyz zawieraja dane wszystkich modeli wstecz
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam esys premium i wola jakis pin pomoze ktos?

Chcialem zmienic ustawienie przycisku na pilocie od klapy tzn. aktualnie otwiera mi sie szyba a chcialbym zmienic na klape.

Drugi sprawa aktualnie na idrive wlaczylem swiatla dzienne i swieca sie ringi z przodu oraz swiatla z tylu.

Z pozyskanych info wychodzi ze tylko esys podola zadaniu.

Opublikowano
Panowie mam esys premium i wola jakis pin pomoze ktos?

Chcialem zmienic ustawienie przycisku na pilocie od klapy tzn. aktualnie otwiera mi sie szyba a chcialbym zmienic na klape.

Drugi sprawa aktualnie na idrive wlaczylem swiatla dzienne i swieca sie ringi z przodu oraz swiatla z tylu.

Z pozyskanych info wychodzi ze tylko esys podola zadaniu.

Potrzebujesz launcher esys zainstalowac i juz o kody nie będzie pytac. Dawaj pw moge pomóc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Posiadam program E-sys 3.25.3 ale nie bardzo wiem jak nim się posługiwać. A mianowicie chciałem sczytać błędy - wyrzuca mi komunikat o podwoziu, skasować wymianę klocków hamulcowych -nie mogę tego zrobić z menu na zegarach i zaprogramować na nowo czujnik kąta skrętu - na zegarach odczytałem coś takiego B7F688.

Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak to zrobić, wskazać ścieżki dostępu.

Z góry dziękuję.

Opublikowano
Witam

Posiadam program E-sys ale nie bardzo wiem jak nim się posługiwać. A mianowicie chciałem sczytać błędy - wyrzuca mi komunikat o podwoziu, skasować wymianę klocków hamulcowych -nie mogę tego zrobić z menu na zegarach i zaprogramować na nowo czujnik kąta skrętu.

Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak to zrobić, wskazać ścieżki dostępu.

Z góry dziękuję.

Esys to bardziej do kodowania, zaintaluj ista. Do czytsnia bledow i kasowanie , do diagnozowania najlepsza.

Jeśli auto seria F do ista D. Linków pelno do pobrania. Jakbys mial problem to zapraszam pw