Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=nQzCt7C8Fr8

To jakby ten dzwiek słyszę w srodku .

Mam też zdrobione dwa zdjecia komentarzy z youtuba pod filmikiem ktorego juz nie moge znalezc na yt, tam gosc wyjasnił dokładnie co to za dzwiek i jak go sie pozbył . Moge wyslac na maila zainteresowanym , bo nie wiem jak tu zdjecie wstawić z dysku.

Opublikowano
Chodzi o zawór odpowietrzający zbiornik z benzyną. Trzeba go troszku "ruszyć" fizycznie. Nie ma konieczności wymiany na nowy.
www.kancelariaturowski.pl
Opublikowano
Mi brzęczało koło 2,5k obrotów, jakby rezonans, do wymiana rolka prowadząca, rolka alternatora i napinacz. Wszystko ucichło po wymianie.
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Panowie , czy wymiana tego popychacza pompy wysokiego ciśnienia na prawdę pomogła? Mam tak samo . Słyszę po środku pod szybą taki dźwięk że dałbym sobie rękę uciąć że to dźwięk wentylatora , jakby plastik o coś obcieral. Wraz zwiększeniem obrotów ponad 2 k zaczyna być słyszalne i dopiero jak się silnik nagrzeje. Dodam że gdy wcisne przycisk rest wiatrak chodzi i tego nie słychać. Słychać ten dźwięk na wyłączonym nawiewie również. Pod maską raczej nic nie słyszę , nie potrafię tego zlokalizować . Denerwujące cholerstwo. Pozdrawiam . Ps . Zna ktoś może jakiegoś magika od BMW w okolicach Olsztyn , Elbląg ?