Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

((((sprzedaje felgi 18 cali,szerokość 8,5 cala.Felgi idealnie pasują do e-36 i e-46 nie trzeba żadnych dystansów,nic nie obciera ani nie haczy)))))

Czytać dokładnie czytać!!!

Pozdro

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano
jezeli mam byc szczery to mi sie one sredio podobają.... pewnie dlatego ze jestem fanem oryginalnych czesci w tym rowniez felg... "sa gusta i gusciki" wszystko zalezy co sie komu podoba... ;) ale ja odradzam :P
Opublikowano

Domyslam sie ze bedzie trzeba kupic dystanse...

dokładnie będą pasować do e34, ale z dystansami chyba, że masz e34 525ix do niegio wchodzą felgi z e46 bez dystansów

http://img410.imageshack.us/img410/9554/m5hire1nt1.gif
Opublikowano

Według Mnie powinny pasować nawet bez.

E34 to dużo większe autko niż E 36.

J abym kupił na twoim miejscu bez dokupić zawsze możesz a jak kupisz na zapas to znowu będzie problem odsprzedać. :cool2:

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano

Witam

"Felgi idealnie pasują do e-36 i e-46 nie trzeba żadnych dystansów"

tak pasuja do e-36 i e 46 ale sprzedajacy nie napisal czy pasuja rowniez do e-34 :) dlatego pytam was...Pewnie kupie te alusy...wedlug mnie beda ok wygladac na piatce..

Powiem szczerze ze jak pierwszy raz je zobaczylem to mi tez sie nie podobaly...szukalem innych...w koncu teprzypadly mi do gustu :duh: :dance:

• Członkowie klubu
Opublikowano

Zależy jakie mają ET - było o tym na forum :search:

Do E34 pasować nie będą - chyba że z dystansami.

Zaputaj się gościa o ET - powinno byc 18-20 - wtedy jest ok. Jak będzie inne do daruj sobie miszanie z dystansami.

Krzysiek.

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska