Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
  • Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano

Grubo ;) jakie w końcu opony? za naciągiem czy bez?

EDIT: no tak, co ślepemu po oczach :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Członkowie klubu
Opublikowano

Mnie osobiście, naciąg zwyczajnie wizualnie się nie podoba :cool2:

Ładnie będzie na tych kołach ;)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Gratuluje, dobry wybór :cool2: Rozmiar opon również, bedziesz Pan zadowolony ;) z ciekawosci michelin 4s brales czy inne i jaki koszt kompletu wyszedl obecnie ?

Miałem wcześniej ZP01 ,teraz m437 od pol roku i zmiana jak najbardziej na +++ bo fajnie te szprychowate felgi odslaniaja zaciski, tarcze no i widać że to porządna ori felga :)

Opublikowano
Gratuluje, dobry wybór :cool2: Rozmiar opon również, bedziesz Pan zadowolony ;) z ciekawosci michelin 4s brales czy inne i jaki koszt kompletu wyszedl obecnie ?

Miałem wcześniej ZP01 ,teraz m437 od pol roku i zmiana jak najbardziej na +++ bo fajnie te szprychowate felgi odslaniaja zaciski, tarcze no i widać że to porządna ori felga :)

Ja kupiłem opony

https://www.oponeo.pl/dane-opony/kumho-ecsta-ps71-265-35-r19-98-y-xl-zr#336604613

Komplet wyszedł 1800zł brutto

wiem wiem, zaraz zaczną atak "eksperty" że chińskie opony :) otóż to są koreańskie opony i radzę poczytać do czego robi Kumho opony i opinie o ich produktach. To jest mega nie doceniona marka opon u nas, kompletnie nie mogą się przebić, być może dlatego że rynek europejski to jest dla nich jak kwiatek do kożucha ;) czysto prestiżowy.

Osobiście z racji pracy dużo jeżdżę koreańskimi furami to tam są bardzo często opony Kumho i nie mogę powiedzieć złego słowa o nich, no może jedynie że szybko znikają - ale jak to życiu bywa coś za coś ;)

Opublikowano

Weź pod uwagę, że za Kumho ciągnie się stereotyp z przed dwudziestu kilku lat jak w Daewoo montowano tuż te opony na pierwszy montaż :lol:

W tych czasach jakość ich była bardzo kiepska (słabe trzymanie, twarde jak klocek).

Mój ojciec doświadczyl ich skuteczność jak po odbiorze (nowej Leganzy ) na pierwszym lepszym zakęcie nie wje....sie w barierki :shock: Pierwsze co to po zakupie kupił Michelin.

Pamiętam jeszcze, że mój znajomy w BMW e30 upalał te opony bardzo długo :mrgreen:

Co do dzisiejszych czasów...wiele marek jest nie docenianych a co za tym idzie (nie wypada) zakładać do pewnych aut (do 200 km) :mrgreen: :wink:

Sam u siebie (w F30 320d) miałem kolejną markę (niedocenianą) - Falkeny. Byłem z nich bardzo zadowolony :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na tych felgach, auto będzie się super prezentować :cool2:

Fajna odmiana na nowy sezon.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
lester wrzucaj na epvpimg.com (ja tam wrzucam od 8 lat) :)

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...