Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, Twoje autko wygląda super. Sam jestem posiadaczem F30 328ix od stycznia tego roku :) jaką folią przyciemniales szyby i jak spece poradzili sobie z matrixem na krawędziach szyby?

Możesz dać też namiar na te dynamiczne kierunki?

Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Generalnie tylko ostatni tłumik z tego wydechu będę montował. Trzeba redukcje zrobić bo inna średnica rury.

Tłumikarz przymierzył nowy tłumik i wygląda że nawet wieszaki podejdą. Powiedział że bez problemowo ogarnie temat.

A jak wyjdzie to się okaże :mrgreen:

Opublikowano (edytowane)
Nie wolisz bez tłumika??

nie rozumiem pytania.

Chodzi Ci o przelot bez ostatniego tłumika ? Mój znajomy kupił taki coś wyspawane z kwasówki przez jakąś firmę co się wydechami zajmuje. Dźwięk bez zmiany, może trochę głośniej turbo słychać jak gwizda, w dieslu raczej bez aktywnego wydechu dźwięku nie poprawisz.

Edytowane przez l.e.s.t.e.r
Opublikowano
No pięknie pięknie ;)

Jak udało ci się ogarnąć działanie klimatronika z LCI ? Kodowanie ?

Tak ruszył od strzała, przełącza się na czerwono po zmroku.

Jak ktoś chętny to mam taki climatronik jeszcze jeden do sprzedania, facet długo mi nie wysyłał paczki i kupiłem drugi.

Opublikowano
Nie wolisz bez tłumika??

nie rozumiem pytania.

Chodzi Ci o przelot bez ostatniego tłumika ? Mój znajomy kupił taki coś wyspawane z kwasówki przez jakąś firmę co się wydechami zajmuje. Dźwięk bez zmiany, może trochę głośniej turbo słychać jak gwizda, w dieslu raczej bez aktywnego wydechu dźwięku nie poprawisz.

Ja mam usunięty ostatni tłumik, ale dpf dalej na miejscu , turbiny nie słychać, w aucie praktycznie bez zmian , ale na zewnątrz jest dużo lepiej oczywiście jak jedziesz bo jak tylko dodaje gazu w miejscu to tez praktycznie bez zmian.

O i jak gaszę auto to też fajny efekt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powolutku do przodu, dzisiaj odebrałem elementy od lakiernika.

2a98a69f7bf99734.jpg

3fcab858495937a1.jpg

udało się połączyć progi mpakiet z dokładkami mperformance

34953f2507e535fb.jpg

do końca tygodnia powinno być wszystko ogarnięte, razem z wydechem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To, co było na początku, a teraz, to niebo, a ziemia. Jest dobrze.

Mody nigdy się nie kończą. Zawsze coś się znajdzie :mrgreen:

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Obudowy lusterk oem? Czy cos innego? :D

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Fajne spalanie ci wyszło. Mi przy praktycznie takiej samej średniej prędkości ale w 520xd wyszło 7,9 na odcinku 600km (akurat w weekend testowałem). Tylko, że buda cięższa :(
Opublikowano
Fajne spalanie ci wyszło. Mi przy praktycznie takiej samej średniej prędkości ale w 520xd wyszło 7,9 na odcinku 600km (akurat w weekend testowałem). Tylko, że buda cięższa :(

Myśle ze to przez xdrive więcej auto Ci spaliło. Znajomy jechał też f11 ze mną i spaliło mu praktycznie tyle samo co moje f30.