Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam strasznie banalne pytanko posiadam BMW E34 z 92r i interesuje mnie jakie sa tam montowane zarówki H1, H4 a moze H7 nie jestem w tym dobry i na pierwszy rzut oka nie potrafie tego rozpoznac wiec prosze was o pomoc :)

Pozdrawiam !

BMW - bedzie sie działo !!
Opublikowano
Wielkie dzieki, mocniejszych nie bede wkładał a chce tylko wymienic na niby ksenony poniewaz moje swieca takim przydkim zółtym swiatłem !! Strasznie mi sie to nie podoba aa znasz moze jakas firme ktora produkuje takie dobre zaróweczki
Opublikowano

świecą na żółto bo są stare/zużyte/wypalone i czas je wymienić

zakładając,że masz lampy wporządku,wstawienie zwykłych świeżych załatwi sprawę

Opublikowano
polecam philips vision plus 50%. w poprzednim samochodzie mialem spisywaly sie rewelacyjnie, kupilem do BMW, efekt rowniez znakomity. lepsze od niejednych pseudo "xenonow"

pozdrawiam

qba_m

Opublikowano

Ja miałem philips blue vision w reflektorach i postojówkach.

Polecam bo świeciły bardzo ładnym białym światłem. Najtaniej kupisz je na Allegro bo w sklepach ceny zawyżone nawet o 100 %. Tylko nie kupuj przewatowanych podróbek a zwłaszcza pseudo ksenonów bo zniszczysz swoje lampy.

Opublikowano
Wielkie dzieki chłopaki a taka mała sprawa moze ktos wrzucic zdjecia swojej bumki z zapalonymi swiatłami. Zobaczymy efekt :D
Opublikowano

No wlasnie ,jak jest taki topic to sie zapytam:

Tez chcialem zmienic zarowki na philipsa tylko sie zastanawiam czy vision plus czy blue vision czy silver star. Chodzi mi o to ze chcialbym miec BIALE podkreslam BIALE swiatlo a nie jakis prawie jak ksenon :D. NIe chce niebieskich poswiat ani kolorow :P Blue vision swieca na bialo ??

Opublikowano
No wlasnie ,jak jest taki topic to sie zapytam:

Tez chcialem zmienic zarowki na philipsa tylko sie zastanawiam czy vision plus czy blue vision czy silver star. Chodzi mi o to ze chcialbym miec BIALE podkreslam BIALE swiatlo a nie jakis prawie jak ksenon :D. NIe chce niebieskich poswiat ani kolorow :P Blue vision swieca na bialo ??

Tak bardzo jasne białe światło.

Opublikowano
Jak sama nazwa wskazuje blue vision mają niebieską poświatę. Ja polecam także philipsa tylko wersję 4000 kelwinów.
Opublikowano
Jak sama nazwa wskazuje blue vision mają niebieską poświatę. Ja polecam także philipsa tylko wersję 4000 kelwinów.

Chyba tylko z nazwy :D

Ja używałem ich przez rok i nijak nie dopatrzyłem się niebieskiej poświaty - świecą na biało