Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z odpaleniem 318is E36. Jeszcze wczoraj kiedy 4 zielone diody się paiły było ok. Dzisiaj w mieście odpalam i pokazały się 3 środkowe a auto nie chciało odpalić. Musiałem dodać gazu aby nie zgasło i tak dojechałem do domu. Ponowne próby odpalenia kończą sie tym samym, auto gaśnie. Proszę pomuszcie :modlitwa:
Opublikowano

Te diody nic nie maja do tego ze nie mozesz odpalic autka. To tylko czysty przypadek.

Moze masz gaz i ci wystrzelil??

Sprawdz rury dolotowe powietrza moze jest tam gdzies nieszczelnosc.

Opublikowano
Zauważyłem, że jeżeli trzymam gaz do momentu aż zniknie inspekcja auto już nie gaśnie, jęzeli puszczę gaz wcześniej niż inspekcja zgaśnie auto nie odpala. Help :mad2:
Opublikowano

Kontrolki inspekcji nie mają nic wspólnego z problemami z odpalaniem czy gaśnięciem silnika, możesz zdemontować licznik i jeździć bez problemu.

Spełniają one funkcje WYŁĄCZNIE informacyjną.

Opublikowano
Witam .Dzisiaj byłem w serwisie. Gość podłączył auto do kompa i okazało się, że to przepływomierz. Boshowa sprawa :? 1200zł za wymianę. Czy to dużo????
Opublikowano
Witam .Dzisiaj byłem w serwisie. Gość podłączył auto do kompa i okazało się, że to przepływomierz. Boshowa sprawa :? 1200zł za wymianę. Czy to dużo????

Drogo, Poszukaj np.na allegro a napewno znajdziesz taniej :)