Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyglada na to, ze bede musial wymienic mate w fotelu pasazera. Mam mozliwosc kupic fotel od anglika, tylko pytanie czy bedzie pasowala? czy nie okaze sie? ze kable z drugiej strony, czy inne tego typu historie? I czy z normalnego fotela bedzie pasowala do mpakietowego?

Pomozecie;)??

E91 318d 2007r
Opublikowano

Wtyczki będą pasowały , mata podejrzewam tez,

ale niech się jeszcze ktoś wypowie. W e46 taką przekładkę robiłem i wszystko pasowało

Opublikowano
Kolega przekładał i mu pasowała więc myślę że tobie też tylko musisz kupić z takiego samego typu fotela jaki masz zamontowany.
Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi.

Właśnie przeglądam zdjęcia mat i widzę, ze przewody przechodzą na środku siedziska, więc nie powinno być różnicy anglik/Europa.

emilo - czy to pewna informacja? bo mam blisko zwykły fotel, a mam M-pakietowe. Na zdjęciach nie widać, żeby się różniły (aczkolwiek nie mam 100% pewności, czy nie wodze tylko "normalnych")

E91 318d 2007r
Opublikowano
Wiesz co nie wiem czy jest różnica pomiędzy typami foteli. On przekładał z takiego samego fotela to wiem że pasowała a nie wiem czy jest inaczej w innych ale sądzę że pewnie nie bo wątpię żeby produkowali inną pod inny fotel (ale nie zagwarantuję ci że będzie PLUG&PLAY)
Opublikowano

I chyba będe musiał wyjąć ze swojego fotela i dopiero się zobaczy, bo jak patrze na Realoem to wszystkie maty jakie znajduje w opisie maja sportowe fotele NIE.

i bądź tu mądry. Może ktoś, kto ma oryginalny mpakiet zobaczy po swoim vinie w realoem, bo ja nic nie mogę znaleźć.

E91 318d 2007r
  • 2 lata później...
Opublikowano

Cześć,

Odkopie trochę temat.

Padła mi mata zajętości i szukam foteli z anglika.

Byłem obejrzeć dwa fotele, oba podłączyłem i na obu miałem ten sam objaw co na moim fotelu.

Pytanie - czy fotele czymś więcej się różnią? Czy muszę co coś ze swojego fotela przełożyć?

Czy powinny działać p&p?

Opublikowano
Będą pasować pnp jeśli kupisz ten sam fotel z opcja która nie jest wyższa od twoich. Po każdym przełożeniu foteli powinno się usunąć błędy.
Opublikowano
A po polaczeniu, kasowales bledy z mrs?

Będą pasować pnp jeśli kupisz ten sam fotel z opcja która nie jest wyższa od twoich. Po każdym przełożeniu foteli powinno się usunąć błędy.

Dokładnie to było problemem. Pojechałem tam jeszcze raz ze swoim napinaczem (tamci napinacze wymontowują) i skasowałem błędy. Wszystko hula.

Dzięki