Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

nie działa mi prawy kierunek w lusterku, czy ktoś wie może jak to wymienić ?

Staram się wyszukać w necie jakiegoś filmu itp ale nic nie ma.

Chodzi oczywiście o F31

Opublikowano
Ostatnio wymienialem tez prawy kierunkowskaz , muisz scignac wklad lusterka i nastepnie wypiac z zatrzaskow obudowe lusterka. Odkrecic 3 lub 4 srubki od wewnetrznej strony obudowy na dole i lekko odciagnac dolny plastki lusterka , bedziesz wtedy mogl wyciagnac swobodnie kierunkowskaz
  • 1 rok później...
  • 4 lata później...
Opublikowano

Panowie pytanko.

Padł mi lewy kierunkowskaz w lusterku i muszę wymienić.  Pytanko czy ktos wymieniał kierunkowskaz na taki pływający (LED) z allegro ? Cena atrakcyjna i wygląda to fajnie na aukcji ale ciekawe jak w rzeczywistości... Niby jest typu pług & Play wiec nie powinno być problemów. 

Pozdrawiam,

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 26.07.2017 o 21:21, body69 napisał(a):

Hej,

nie działa mi prawy kierunek w lusterku, czy ktoś wie może jak to wymienić ?

Staram się wyszukać w necie jakiegoś filmu itp ale nic nie ma.

Chodzi oczywiście o F31

Cześć, mam ten sam problem w F11. Prawy w lusterku przestał działać. Wymieniłem na nowy i dalej nie działa. Wiesz może czy jest bezpiecznik od kierunku? Przeszukałem cały schemat i nie wiem które to są i czy w ogóle są od kierunkowskazu w lusterku. Lusterko działa ustawianie. 

• Moderatorzy
Opublikowano

Nie ma żadnych bezpieczników, kierunkowskazy są sterowane z FEM. Możesz spróbować wymusić działanie przez program diagnostyczny. Może jest zablokowany po zwarciu.

spacer.png