Skocz do zawartości

M20 cena regulacji zaworow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moze ktos napisac ile kosztuje regulacja zaworow bo cos mi stukaa
kajak
Opublikowano
Oby to byly zawory a nie walek, w M20-tce koszt to ok. 50zl
Opublikowano
  • Autor
a jaki walek
kajak
Opublikowano
Banalna sprawa ale olej jest ??
Opublikowano
w twiom aucie jest silnik M 50 i zaworów sie nie reguluje pewnie ci kompensatory stukają bo sie kończą albo masz lipny olej.
BMW sie nie psuje
Opublikowano
w twiom aucie jest silnik M 50 i zaworów sie nie reguluje pewnie ci kompensatory stukają bo sie kończą albo masz lipny olej.

A po czym wywnioskowałeś że ma m50?

Wogóle to autor postu napisał w stylu "coś wiem ale nie wiem co wiem"

kajak określ bliżej jakieś szczegóły odnośnie silniczka co?

Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.
Opublikowano

Kajak ma E30-tke wiec M20B20

Opublikowano
myślałemże ma E36 bo ktoś pisał o szklankach poprostu często ludzie nie piszą modelu i trzeba sie domyślać i nie wiadomo jak doradzić
BMW sie nie psuje
Opublikowano

po co ludzie "zieloni" ( bez urazy ) zadają takie i podobne pytania, jak pewnie nie wiedza gdzie świece są i się śmietnik robi :mad2:

kajak pojedź do mechanika to się dowiesz ile kosztuje to czy tamto :duh: i opisuj dokładniej problem albo jakieś "fusy" do wróżenia sobie kup :search:

Opublikowano
Spokojnie Panowie, nie kazdy zna sie na samochodach a chlopak prosil o informacje, choc fakt jest taki, ze model mogl podac.
Opublikowano
  • Autor
jestem swiezy w sprawach samochodu, silniczek jest M20 i pytam bo mysle ze forum po to jest aby sobie pomagac i zadawac pytana. olej zeczywiscie musze zmienic bo jak sie rozgrzeje to az skapuje "prawie jak woda"
kajak
Opublikowano
To ze olej skpuje jak woda to nie zawsze swiadczy o jego zuzyciu. Jednak istnieje pewna granica kiedy nalezy olej wymienic.
Opublikowano
  • Autor
moze masz racje ale jego wlasciwosci moga byc niezbyt dobre dla mojego silniczka a nawet nie wiem co to za olej. czy wiecie ile moze kosztowac linka do maski i czy musi byc to orginal czy moze byc od innego auta
kajak