Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeśli kogoś interesuje byłem na serwisie wymiana płynu hamulcowego plus wyciek z dyferencjału oczywiście nie informowałem, że mam chipa i wszystko zrobili na gwarancji nie było problemu nikt nie czepiał się :)
  • Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przecież to normalne. Idziesz na serwis to Ci robią to o co poprosisz a nie sprawdzają całe auto, wszystkie sterowniki.

Problem może być jak będziesz miał problemy z komponentami, na które chip ma wpływ, np. silnik i podczas grzebania szukając problemu - a tym bardziej jak serwis sobie nie poradzi i będzie diagnozował online w Monachium.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

G30 530ibrał mi trochę oleju. Od wymiany do wymiany jakieś dwa litry. W serwisie nawet o tym nie wspomniałem ale z kluczyka zczytał dwa razy potrzebę dolania i automatycznie stwierdzili że wymieniają turbinę. Dobrze że mam przedłużoną gwarancję do podstawowa się właśnie skończyła i musiałbym wyskoczyć z 15 tys. zł.

Lepiej zatem nie kombinować z boxami i mocą bo gwarancji by nie uznali.

Opublikowano
Wtedy jest czas aby kupic turbo stage 2 i sportowy cat i poznac przyjemnosc na nowo:-) zawsze niestety jest ryzyko ze cos gdzie sie jednak zuzyje. Przyklad nower rs4 gdzie poszedl tylny wal napedowy przy 2tys kmow jako wada fabryczna :mad2:
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, ktoś może zna tego sprzedawce, warta ta lotka zachodu?

https://allegro.pl/oferta/spoiler-lotka-bmw-5-g30-performance-carbon-7916627520

Ewentualnie ktoś ma namiar na kogoś sprawdzonego jeśli chodzi o lotki i inne tego typu duperele, czyli dyfuzor tylny, progi itp itd?

Nie zależy mi na tym, żeby była carbonowa, ale żeby była np plastikowa (ABS) i gotowa do montażu w kolorze czarnym.

Ból przemija, chwała pozostaje kobiety lubią blizny