Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W ostatnim czasie moje BMW się popsuło. Okazało się że jest to most. Po długich poszukiwaniach w całej polsce znalazłem. Jednak firma kurierska uszkodziła towar. Jednak okazało się to po podpisaniu faktury. Co moge w takiej sytyuacji zrobić? Moge odzyskać pieniądze?

ps. Może ktoś moze sprowadzić dla mnie taki most do BMW E36 cupe? Moge podać wszelkie potrzebne informacje o samochodzie. Dzienki

Opublikowano

Jakbyś szukał mostu po całej Polsce to też nie zwracałbyś uwagi na jego wady.

A tak swoją drogą to nie wydaje się wam, że ci kurierzy palą za sobą wszystkie mosty?

Opublikowano

Miętne koło Garwolina - kilka dni temu przywieźli całe 318 (chyba jednak nie is) anglika na części. Widzialem jednak tez u nich czarne coupe. Jak znajde wizytówke (gdzies zapodziałem) to dam numer. Mieli sporo czesci, z ciekawosci zapytalem o caly silnik do małego tds'a i mieli!

Znalazlem tez wizytówke jakiejs firmy z miejscowosci Rąbień koło Łodzi - tel. 601-214-887 lub 042-712-83-71

Dzwoń i pytaj.

Opublikowano
Podaj mi jakis numer telefonu, i ile by to kosztowało? Nie wiem jak sprawa się rozwiąże z tym monstem. Dzienki jak cos to dam ci zna