Skocz do zawartości

Emblematy do BMW 525 - jaki rozmiar?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , właśnie wczoraj ukradli mi emblematy z maski i z klapy tylnej w bmw 525 touring. Może ktoś wie jakie są rozmiary tych emblematów ( na allegro jest duży wybór ale nie wiem jakie pasują) . z góry dziekuje za info pozdr Neron
Opublikowano
no to napisz do goscia ze chcesz taki do 525 i pewnie on juz bedzie wiedzial. W sumie to ja tez potrzebuje na przod bo mam bardzo brzydki. Jak to sie wogole zdejmuje w 325 coupe?? To jest an srubkach czy jak??

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
to jest wciskane na 2 bolce , najlepiej podłóż szmatke ( żeby nie uszkodzić ) i spróbuj podważyć śrubokretem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja kupowałem na allegro "podróbkę" za paręnaście zł do mojej E34. Wyglądają jak "prawdziwe", ale są plastikowe :) Rozmiar na przód to średnica 80mm, dwa bolce w rozstawie 60mm.
Kai
Opublikowano
Ja kupowałem na allegro "podróbkę" za paręnaście zł do mojej E34. Wyglądają jak "prawdziwe", ale są plastikowe :) Rozmiar na przód to średnica 80mm, dwa bolce w rozstawie 60mm.

Chyba wszystkie nawet orginaly to plastik :?

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chyba wszystkie nawet orginaly to plastik :?

E no chyba nie, mój oryginał był ciężki jak cholera :) Plastiku to nie przypominało. Musiałem wymienić, bo przy "sporej" prędkości zgubiłem tą emaliowaną nakładkę ze śmigiełkiem i został sam metal :)

Kai