Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam maly problem , wyciagnelamz auta akumulator zeby go naladowac i oczywiscie zapomnialam ze auto jest zamkniete i moje pytanie jak otworzyc auto ( odrazu mowie nie ma wogole obcji norlamnie przez kluczy poniewaz nie ma wejscia nidzie ) tylko elektrycznie pomocy :(:(:(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie masz zamka na kluczyk w drzwiach?
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano

Chyba w każdym aucie powinien być chociaż jeden zamek w drzwiach? Jeśli nie ma to może gdybyś otworzyła maskę (poradniki są na forum, w skrócie: trzeba wyrwać jedną nerkę i pociągnąć za linkę od maski) to masz tam + przy silniku, a masę - na karoserii. Nie wiem czy by to zadziałało, ale jeśli podpięłabyś pod to wtedy akumulator to może dałoby się otworzyć auto z pilota?

komora%252520silnia%252520bmw.jpg

///TDS Power
Opublikowano
Znalazłem prostszą metodę, również nie sprawdzałem ale brzmi ciekawie. Zdjęcie lampki od podświetlenia tablic rejestracyjnych i wpięcie się w nią. Tylko w takim przypadku trzeba mieć na uwadze aby nie podpiąć na odwrót + i -. Bardzo możliwe że to nie będzie działać bo na przeszkodzie stoi przełącznik świateł.
///TDS Power
Opublikowano
Skoro sypiemy pomysłami z rękawa to jeszcze można zanurkować pod auto i dać prądu na zaciski rozrusznika(podobno), choć mój typ wyciągniecie nerek,otwarcie maski i gmeranie przy zaciskach do awaryjnego uruchomienia. Jak to możliwe koleżanko, że drzwi kierowcy nie posiadają miejsca na kluczyk(zamka czy tam wkładki) :?:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Drzwi pasazera, odciagnac klamke, przekrecic kluczyk na otwieranie do oporu i trzymajac klamke na otwieranie wrocic na pozycje pionowa kluczykiem, blokada drzwi powinna byc zwolniona. to dziala w E34, moze w E39...

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To napisz jeszcze w jaki sposób :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
tak wyszlo kolego ze ten model nie ma czegos takiego hehe pozdrawiam

Jak to nie ma czegoś takiego? Sam użytkuję ten model i nie widziałem jeszcze takowego, który nie miałby przynajmniej jednego zamka na kluczyk w drzwiach kierowcy...

Chyba, że ktoś sobie zrobił w ramach tuningu drzwi bez klamek, otwierane na pilota...

Opublikowano
Raczej drzwi z angola bo jakby to był angol to zamek byłby po prawej, a tu nie ma żadnego.
///TDS Power