Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Fabrycznie w swoim118i lci nie posiadam trybu sport+, czy ten tryb jest tylko w autach z mpakiem? Da się go w jakiś sposób zakodować? Czy w wersji z automatem jest możliwość uruchomienia launch control?

Opublikowano
Kolega w f10 dokodował sport + więc za pewne się da. Po ci ten Launch control ? Nie szkoda ci skrzyni..

W poprzednim aucie miałem i nigdy nie użyłem, pytam z czystej ciekawości, bo nigdzie nie znalazłem na ten temat rzetelnego info.

Opublikowano
Kolega w f10 dokodował sport + więc za pewne się da. Po ci ten Launch control ? Nie szkoda ci skrzyni..

W poprzednim aucie miałem i nigdy nie użyłem, pytam z czystej ciekawości, bo nigdzie nie znalazłem na ten temat rzetelnego info.

Miałeś manual czy automat?

Opublikowano
mozna dokodować

ja mam sport plus w 118d ale zapewne tylko dlatego ze m pakiet i że mam aktywne zawieszenie

Zawieszenie to chyba nie to, bo ja nie mam aktywnego zawiesznia (mam obniżone M) i tez mam w 118d tryb Sport+

Nie dokodowywane - mam auto od nowości

Opublikowano
A co daje sport plus bo też nie mam :(
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po włączeniu sport+ mamy tryb sport bez kontroli trakcji? To super, też nie mam sport+ i jak chcę szybciej po zakrętach pojechać to zawsze muszę wybierać, czy sport czy comfort bez kontroli trakcji (bo po włączeniu trybu sport kontrola trakcji sama się włącza).

Kto w mazowieckim to może dokodować i jaki koszt? Nie ma żadnych przeciwwskazań, żeby to dokodować jak auto jest na gwarancji? Mam auto z 2014 roku.

EDIT: załatwione :)

E30 325i 2d '88 - classic

E36 325i Smurf na tor - klik!

G31 LCI

MX-5 ND '19 track car