Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poproszę o sprawdzenie D34148 sinik n57 jakaś akcja jest,tylko nie wiem jaka mam do wymiany chłodniczke egr mam nadzieje ze akcja to obejmie dziękuje

Za krótki vin, brakuje jednego znaku.

WBA5K12040D341488

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jedna akcja; 10013840200 Reworking the intake system
Opublikowano
Kruk...możesz sprawdzić ,bo dzwoniłem do ASO Autofus ale podobno nie ma akcij na mój vin 0Y25153...a dziwne bo kolega ma F25 z 01,2017 i mu wymienili,a ja mam z 08,2017 i podobno nie obejmuje...Dzięki
Opublikowano
Witam, mógłby mi ktoś sprawdzić czy są jakieś akcje serwisowe dla mojego samochodu ? Dzwoniłem do aso Mcars Kraków dwukrotnie kilka dni temu i do tej pory brak odpowiedzi, a obiecywali ze oddzwonią :roll: VIN : WBAFW51060C514550 , z góry dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam !
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Cześć,

Mogę prosić o sprawdzenie VIN: DX29459

dzięki

Brak akcji.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Kruk...możesz sprawdzić ,bo dzwoniłem do ASO Autofus ale podobno nie ma akcij na mój vin 0Y25153...a dziwne bo kolega ma F25 z 01,2017 i mu wymienili,a ja mam z 08,2017 i podobno nie obejmuje...Dzięki

Brak akcji.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam, mógłby mi ktoś sprawdzić czy są jakieś akcje serwisowe dla mojego samochodu ? Dzwoniłem do aso Mcars Kraków dwukrotnie kilka dni temu i do tej pory brak odpowiedzi, a obiecywali ze oddzwonią :roll: VIN : WBAFW51060C514550 , z góry dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam !

Brak akcji.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Prośba o sprawdzenie D294143. Z góry dzięki.

Masz akcję: F0x F1x N47T N55 N57 Replace air conditioning condenser (Part II)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Bardzo Adminie proszę o sprawdzenie akcji dla mojej F11:

WBAXL31010C596466

Z góry dziekuję

Brak akcji.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

czy moge prosić o sprawdzenie DW53977

Brak akcji.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
To i ja swoją prośbę dołączę C353150

Pozdrawiam

Brak akcji.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Masz akcję: B47O Replace exhaust-gas recirculation cooler (Group A)