Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My tez jestesmy mało konfliktowi i nie spieramy się, tylko sobie konstruktywnie dyskutujemy o jakze ciekawym wyposazeniu E32 :D

Ale powiem wam chłopaki ,ze o ile o mega wypasach się miło dyskutuje i wiadomo niemal wszystko, o tyle jak zobaczyłem 735 z 87 roku fabrycznie bez prawego lusterka to zwątpiłem :D

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To były w ogóle E32 bez prawego lusterka? :jawdrop: Do tej pory widziałem coś takiego tylko w mercedesie W123, tam zamiast lusterka była chromowana metalowa zaślepka.
Opublikowano
To ja kiedyś widziałem E32 z czarnymi zderzakami i lusterkami . A auto wcale nie było czarne :D
http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano

ale macie problemy ... co kto ma a czego nie ma... czy to full opcja czy nie. heh

Ja mam e32 V8 na manualu, w kolorze Nauticgrun (nie metalic), na welurach, bez szyberdachu i bez większych bajerów. Niemiec jak kupował to auto z salonu to zamówił sobie tylko PDC, podgrzewane fotele przednie i tylne i ... chyba to wszystko.

A i tak uwielbiam to auto za komfort, styl i prezencję. I nie potrzebuje do tego skór, elektrycznych foteli, zagłówków ... itp.

Bardziej ważne jest to kto jak szanuje to auto i jak o nie dba. A wypas - to już tylko dodatkowe bajery cieszące właścicieli i ich próżność.

Szanujmy nasze e32 :8)

525i 1991r. Islandgrün met.

525tds 1993r. Oxfordgrün met.

635 CSi/A 1981r. Zypresengrün met.

zielono mi .... 8)

Opublikowano

Nieważne ile jest bajerów w aucie, ale chodzi o to żeby wszystkie działały:)

Bo po co Ci klima która nie działa, PDC które piszczy, nivo które trzyma auto wysoko i sztywno. Najważniejsze żeby nasze e32 był w idealnym stanie.

Opublikowano
Nieważne ile jest bajerów w aucie, ale chodzi o to żeby wszystkie działały:)

Bo po co Ci klima która nie działa, PDC które piszczy, nivo które trzyma auto wysoko i sztywno. Najważniejsze żeby nasze e32 był w idealnym stanie.

Łatwiej klime naprawic niz zamontowac od podstaw, to samo sie tyczy PDC czy innych pierdółek :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
znajomy mial 3 lata e32 740i no i autko sprawowalo sie znakomicie .

Przedewszystkim co ... kazdy spodziewal by sie duzego spalania a tu taki wal , bmk-a byla na gazie i wlasnie na nim w miesicie spalała 15l

napewno lanos pomimo mlodego wieku nie jest w stanie dotrzymac kroku tej bmce.

Jeżeli cena nie jest durza to nie wachaj sie tylko kumpuj bo to swietny samochod

:twisted:

Tylko 15 litrów gazu? Na skrzyni automatycznej czy manualnej? Gaz zwykły czy wtrysk sekwencyjny? Silnik jego to zapewne M60.

Nie chce mi się wierzyć że tak mało mu pali w miescie.

Mój Senator z silnikiem 3.0 24 V w mieście na automatycznej jeździe pali 22 litry gazu ,a instalacja to wtrysk gazu za 5 tys. zł.