Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Felgi na razie sobie odpuściłem bo nic nie ma fajnego. Szukałem lamp LCI i znalazłem cały komplet na alledrogo , zamówiłem już , kurier miał być popołudniu ale w między czasie podjechałem do BMW po zestaw doposażeniowy do lamp LCI . I Pan z działu części pokazuje mi takie zdjęcie na komputerze ,że to będzie nowość i warto poczekać na takie lampy no i czekam aż się pojawią

7ab3eca57823cabbmed.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Takie lampy były do F10 ale jakoś mi nie podchodziły, chyba ze do srebrnego auta. Ale ciekawe jak będą wyglądać na f30 :)
Opublikowano
Czy to nie są lampy LCI tylko, że z przyciemnionym szkłem?
Opublikowano

Tak wyglądają moje po oklejeniu. 40 zł koszt materiałów i M performance gotowe :D

VFkOlwPpJWXivEVPdAsEuj-BFkA3tt4vEHO9cvO9frlx3jvZrqnbYG-QqXcgN_X3cVSp6Zdjaud2pNf4RIkuR8D_ApA_NNJdxmhO_P4QQ69JX87jgq-HZkZLmhuR38z04aXQNalbgT9NeYX76jtevMnx7EBgT7YcgD-LXtLMiHdegrTJtZ5K7obaJX-apwiVO8XPXLaB_BEXL27nXnxd6N1H8PiEmYRDUIf05aM6ndMRtgmyUAjEIKr40hB2ZHG4dhQkzwAi5siSmEqGlXdtIHsXeSzr5pwfvRZtHO7w2sU2LQnR9dYYOXksbZxwvkBJxxM34pObUUmkDTmD4DxPDYZeXBlaRCdqw04LWNwDU8PaDYou4BihPBwi1UgO1qR631EIA064_rPwEHrQElYPB2xIurLcQ3VdHtv1Xc0M0PhoezcuWOsFbJH67r3dNF-N8ktrKGtgi2hnxblGUGCLUXhtbWYFfOSbU4c1C-J96KlZnyhEGh8L2R93gY0tdrf2MERUBVtO5HrJ3dsoQbJmR-gwdITHvt1Ur5wTU-fSnFw9cZpuD8JekbXOuSxLY_-kUNlDRBdFyCqGTv0cm9lNRkXOoieVkSnWKalio2JaG6iboFs3fb2i6JlWdZw6WwR_YayMvM39GJfKLGzEgNsjkRpQtxJ_N7WXIUrqWuplLA=w1248-h936-no

33zNA6zndQxyXGGEsEOiOPP21jAC1sg5H70ZLWZchvajZx9xcEKsAFToWYc8lqcPwfAbuhWyNH3J1JPCPIg2Z-aMXQpZO5fyR576qA4fqva3UHHZyoW57JLqVZ2pu4VLKO3U8BUwtCqbHyKUSq_SJNn87wpA3pUakc9Z4aAob1AI6rissuP5yUbkAMnJO1Y4sw70K-LUx83E3FNAupcXflAwFki-m_dtoY69aw-zRzGHsSdtikV6CSXUBfdG-_5hkRa-YSjVqxRtt2OzVRxBNrz3HBX02GtEHig06F6GO0zILQKAMhwWpqG4IXw8nqUVlWzcTLTepj59TPcFsd_gdutU5Ib740IlVDiGJ-IJ59Cvz1bWvS5rf934lxzvaqtLKlt614VA2eaqFosPqX7HvV6xxU75eYdaCA-CX4k-XIoS55WxBd3kkNPrMm3iwMAkLbiS6CGhww07Irqoq_me2ggy0UH8n0mY1YXw_HOxhaiDQbyWzS7TXszTAuqBUFjmYdnQU5soFKWIbtz3adhyUR-eB7Y5phIvutwA1uL_EdWi4bGMuzj8SCfqjimLyIshs-pgxqCzxXlhaFHLrlEnQNyY1Uz3rxkmtT2opLV60V59b_xKs2d_RZcJ7XkGHZxdxdDmx6xrE52BHI91ugRC4lUz49VDsFu07cn99z2QhQ=w1248-h936-no

Opublikowano
Dzięki. Jeszcze wjechały czarne felgi:D
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na innym forum pisałem, że kolor wspaniały. Cierpliwie szukaj konkretnego wnętrza i będzie niespotykane F30. Te lampy też przymierze do mojej jak się pojawią. LCI wyglądają super.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Ostatnio miałem nie miłą przygodę , zostawiłem auto na parkingu pod siłownia tak jak zawsze . Wracam a tu zderzak przerysowany, przedni lewy narożnik i klosz lampy zbity, aż mnie krew zalała... Oczywiscie zero karteczki czy jakiejkolwiek osoby która by to widziała. Zderzak oddałem do malowania a lampę musiałem kupić nową używana... szkoda słów na bezmyślność ludzi ehh. Przy okazji pomalowałem wszystkie chromy które miałem na aucie w shadowline a tak wyszło , jak pogoda pozwoli to wrzuce wiecej fotek.

f491070db9d95853.jpg

06e822cf439d7e18.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ostatnio miałem nie miłą przygodę , zostawiłem auto na parkingu pod siłownia tak jak zawsze . Wracam a tu zderzak przerysowany, przedni lewy narożnik i klosz lampy zbity, aż mnie krew zalała... Oczywiscie zero karteczki czy jakiejkolwiek osoby która by to widziała. Zderzak oddałem do malowania a lampę musiałem kupić nową używana... szkoda słów na bezmyślność ludzi ehh. Przy okazji pomalowałem wszystkie chromy które miałem na aucie w shadowline a tak wyszło , jak pogoda pozwoli to wrzuce wiecej fotek.

f491070db9d95853.jpg

06e822cf439d7e18.jpg

Nerki dobrze pasują :) jeszcze tylko dwie rurki z tyłu hehe

Pozdrawiam

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Shadowline idealnie pasuje do tego koloru :cool2: poniosłeś straty, ale poprawiłeś wygląd samochodu.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Nerki dobrze pasują :) jeszcze tylko dwie rurki z tyłu hehe

Pozdrawiam

O dwu rurce caly czasz mysle :D shadow idealnie pasuje to racja :mrgreen:

• 1 miesiąc temu...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Z moich informacji wynika również że są prawie dwukrotnie tańsze niż zwykłe LCI.
Opublikowano
Bez znizek 2200 plus kable zeby podlaczyc , cena nie jest zla patrzac ze to nowe . Chyba , ze wiesz czy taniej sie nie da zalatwic :norty:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
1959 pln bez kabli brutto :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do białego koloru te lampy też fajnie będą pasować. Muszę przemyśleć temat.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
1959 pln bez kabli brutto :)

Dostalem podobna cene :D lampy kupione , jutro montaz i przekladanie pinow w kostkach :norty:

Opublikowano
2000? :mad2: chyba wolałbym sprzedać moje standardowe LEDy przednie i zainwestować 8000 w adaptacyjne LEDy. Więcej pożytku. Ale to może po gwarancji. Wyglądają OK ale IMHO nie warte tej ceny.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
2000 to bardzo atrakcyjna cena, standardowe lampy LCI kosztują ponad 3k pln.
Opublikowano

Nie wytrzymałem i poszedłem z samego rana wymieniać :D Wymiana samych lamp bardzo prosta , tak jak przekładka pinów w kostkach ale miałem instrukcje z ASO. Tak jak Randall mówi cena bardzo dobra patrząc,że to nowy produkt BMW a oni potrafią robić ceny z kosmosu.

Przed:

a6d85d09f30ad7b0.jpg

Po:

9a7c079da7a946f7.jpg

390232d28bc24011.jpg

Opublikowano

W dzień wygląda to moim zdaniem słabo. Samochód elegancki a lampy jak z rodu taniego tuningu. Gdyby kolor pojazdu był jaśniejszy, wyglądało by to lepiej.

Pytanie jak to się prezentuje gdy świeci w mroku.