Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

niedawno kupiłem e39 i w zasadzie jestem mega zadowolony! :D Mam tylko jeden problem... orientujecie się może, czy jeżeli mam kaseciaka, to mogę i tak dołożyć do niego zmieniarkę płyt CD?

Czy muszę najpierw wymienić wkład z Kasety na CD i wtedy dopiero mogę cokolwiek myśleć o zmieniarce?

Opublikowano
Można dołożyć zmieniarke. Ale tylko do radia business. Reverse nie obsługuje zmieniarki.

A czym się różni jedno od drugiego? Bo jestem całkiem zielony :(

Opublikowano

Napisem na radiu. ;)

Business występował z kasetą lub z CD, dodatkowo ma wyjście na zmieniarkę. Ja fabrycznie mam zmieniarkę z kasetą.

Opublikowano

Ok, mam reverse...

Jest jakieś wyjście? :(

http://static.pokazywarka.pl/i/7064799/982611/24.jpg

Opublikowano
a nie zastanawiałeś się nad kupnem kasety adaptera (nie takiego taniego za 5zł... tylko Vivianco za kilka zł więcej :) ) i mieć audio na jack'a? Jakość na prawdę jest dobra w porównaniu np do adapterów na częstotliwość radiową. Do tego nie musisz męczyć płyt :) ja jestem zadowolony
Opublikowano
a nie zastanawiałeś się nad kupnem kasety adaptera (nie takiego taniego za 5zł... tylko Vivianco za kilka zł więcej :) ) i mieć audio na jack'a? Jakość na prawdę jest dobra w porównaniu np do adapterów na częstotliwość radiową. Do tego nie musisz męczyć płyt :) ja jestem zadowolony

Użyję tego jako rozwiązania tymczasowego :) Na tę chwilę muszę się skupić na innych rzeczach w aucie więc to jest jakieś rozwiązanie, ale na pewno nie docelowe :D

• Moderatorzy
Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale chyba słoń Ci na ucho nadepnął :lol: