Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy ktoś się orientuje (może ma warsztat i zakłada, albo zakładał niedawno) ile może kosztować przerobienie szyb przednich w E36 z cassic (korbki) na elektryczne? Chodzi mi o całkowity koszt takiej imprezy - robocizna + części.. od - do, żebym miał jakiś zakres.

Opublikowano

Poszukaj kogoś kto rozbiera e-36 , za całość tj.silnik,sterownik ,instalacja jak bedziesz miał szczescie to zapłącisz 450-500zł

Ja własnie szukam dla kolegi samych silników bo instalacje i sterownik ma juz zamontowany :)

Opublikowano
Kyo a nie lepiej zalozyc uniwersalne?Instalacja banala i cena o polowe tansza. Komplet ok 350zl do 400 zl + wysylka
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kyo a nie lepiej zalozyc uniwersalne?Instalacja banala i cena o polowe tansza. Komplet ok 350zl do 400 zl + wysylka

To juz lepiej żeby zostawił jak jest.

Uniwersalne elektryczne szyby do BMW. :modlitwa:

Opublikowano
Kyo a nie lepiej zalozyc uniwersalne?
Jak coś jest do wszystkiego, to jest do pupy.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano

Witam

Jak ktos ma takie uniwersalne podnoszenie szyb to niech wypowie sie na ten temat bo tez nad tym myslalem ale boje sie ze tak jak kolega wyzej napisal "co jest do wszystkiego to jest doniczego"

Pozdrawiam
Opublikowano
nie kupuj tych uniwersalnych ,podobno szybko sie zębatki scierają i pozniej trzeba albo wymieniac silniki albo dorabiać zębatki ;/ ja kupłem juz 2 silniki + 2 przełaczniki + instalacja z dzwi za 200zł org. na allegro .:)