Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Ile i w jakim towarzystwie ubezpieczeniowym placicie za OC lub OC z nnw?

Oplaca sie w ogole brac nnw czy to pic na wode?

Mi z pelnymi znizkami za bezszkodowa jazde wychodzi 1100zl w link4 albo 1050zl w axa.

Jak to wyglada u was?

Ogolnie spodziewalem sie ze zejde ponizej 1000zl, ale widze ze w bmw wszystko jest "naj"

Opublikowano

U mnie 1014 zł w PZU..gdyby nie szkoda wspólnika byłoby jeszcze mniej...

Tyle że ja to mam po dobrej znajomości...

AC za to prawie 4k :(

To nie do końca kwestia samej marki a pojemności silnika chyba ?

Opublikowano
niestety na dziendobry zwyzka za marke bmw ja place 1100 za oc+mini asistans+opony asistans+nnw w liberty :wink: zawsze mozna rozlozyc na dwie raty :P

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

Opublikowano

Nie no chlopaki, wiadomo ze nie zale sie ze duzo i mnie nie stac, bo nie o to chodzi.

Poprostu poprzedni wlasciciel placil 900, a zawsze jak kupowalem auta mialem tansze oc niz poprzednicy o jakies 10-15%, teraz wychodzi 20% wiecej w stosunku do poprzednika, ale z tego co juz czytalem OC poszlo od tego roku w gore, poza tym faktycznie popytalem troche i chyba faktycznie chodzi tu tez o to ze to bmw.

Czyli ogolnie widze zblizone oferty, nigdy nie place w ratach, zawsze calosc, takze tylko pytalem orientacyjnie jak to ma sie w stosunku do innych uzytkownikow 6'tek :)

Dzieki za info

Opublikowano
Ja z końcem zeszłego roku za bieżąca polisę w PZU zapłaciłem 400zł na cały rok-samo OC
Opublikowano

Szczerze polecam zostawić swoje namiary w którejś (nie pamiętam która konkretnie to była) z porównywarek ubezpieczeń.

Tym sposobem w ubiegłym sezonie jeździłem na ubezpieczeniu z Liberty, obecnie przekonali mnie telemarketerzy z Avivy.

Sytuacja jest o tyle ciekawa, że przed wygaśnięciem polisy dzwonią do mnie z wyceną z poszczególnych towarzystw i można bez zbędnego biegania wybrać najkorzystniejszą ofertę na OC :)

Jak by nie patrzeć parę stówek w kieszeni zostaje na tym interesie. :cool2:

• 2 miesiące temu...