Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mi sprzedawca powiedział że ze względu na przerwę w produkcji w okresie grudzień,styczeń zamówienia z listopada wpadają na luty 2017.Zamówiłeś nawigację z tymi wszystkimi usługami ,pytanie czy to jest na jakiś abonament roczny,interesuje mnie tylko nawi innych bajerów nie chciałem zresztą ten mały ekran bez nawi to jakaś lipa w taki aucie.Sprzedawca zapewniał że to jest bezpłatne ale umowę podpisałem.Nie miałem jeszcze styczności z pojazdami BMW.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sama nawigacja jest bezpłatna. Masz też na 3 lata aktualizacje map w cenie. Reszta usług Connected Drive jest płatna (abonament) ale przy zakupie nowego samochodu masz je w cenie przez minimum rok (internet) a reszta 3 lata.
Opublikowano
Sama nawigacja jest bezpłatna. Masz też na 3 lata aktualizacje map w cenie.

:shock: o to się zmieniło, bo jak ja kupowałem w 2014 r. to o darmowych aktualizacjach nie było nawet mowy.

Opublikowano
Aktualizacja map jest dostepna przez 3 lata jeśli kupisz pakiet connected drive, to jego składowa. Potem można przedłużać abonament.
  • 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam,

no to zamówiony na rocznik 2017 w następującej konfiguracji:

szafirowoczarny

skóra merynos ciemnoszara

PAKIET M

Komfortowe fotele przednie

Listwy ozdobne Piano finish

przyciemniane szyby

wentylacja foteli przednich

adaptacyjne reflektory diodowe

ostrzeżenie o zmianie pasa ruchu

system asystujący kierowcy plus

zestaw hi-fi Harman Kardon

PAKIET system connectedDrive Advanced

POLSKI PAKIET

Dałem sobie spokój z dostępem komfortowym gdyż za otwieranie tylnej klapy pilotem bądź ręką bez możliwości nogą za 4,3 tyś to gruba przesada,

a teraz w poszukiwaniu kół zimowych na feldze 9JX19 dla opon 255/50R 19 bo letnie kapcie są na ogumieniu mieszanym tj.255 przód i 285 tył i zimą chyba lepiej na jednolitych tak jeżdżę aktualnie w X3,

jakieś propozycje?

W zasdzie, nie musze sie pytac, ale jak wg Ciebei spisuja sie wentylowane fotele..?? :?: :?:

Jestes zadowolony??

Pytam sie, bo z racji tego, ze zajmuje sie fotelami w BMW, znam je doskonale :norty: :norty: Ciekawi mnie twoja opinia :mrgreen:

Opublikowano
Wentylacja w F16 jest do D...

no jest do d***y bo w F15 jest takze :duh: => to samo siedzenie i koncept

:mad2:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

w odp. na temat foteli wentylowanych moja opinia jest jednoznacznie pozytywna ,jazda latem o wiele przyjemniejsza niż bez wentylacji i wiem co mówię gdyż w x3 nie mam i latem było ciężko.