Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam pytanie odnosnie czarnego grila do 1 er..

Widzialem takie grile do 5 i 3 i jestem zainteresowany zamontowaniem w swojje 1 takiego wlsnie czarnego girla..czy ktos widzial na jakiejs stronce takie cacko, amoze dowiadywal sie w serwisie bmw czy maja takie grile???

• Zarejestrowani
Opublikowano
Ja e swojej e91 zrobilem sam, papier wodny+czarna farba w spreyu gloss + lakier bezbarwny , i kosztowało mnie to w sumie 60 zł i godzine roboty, a wygladaja identycznie jak z BMW PERFORMANCE za 160EUR O_O

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

• 6 lat później...
Opublikowano
Plastidip?

Plastidip jest do d..y prędzej czy później zacznie się łuszczyć a to już wygląda słabo.

Mam od dwoch lat i trzyma sie bardzo dobrze, jezeli ci sie luszczy zdejmujesz ramki( 5 min roboty), nakladasz kolejna warstwe i czekasz gora pół godziny roboty, a efekt masz na kolejne miesiace, zalezy kto ile jezdzil, plastidip dobrze wyglada bo jest matowy.

Wybor nalezy do kazdego z nas, jednym odpowiada co inne drugim co inne, najtrwalsza bedzie hydrografika, cenowo bardziej sie oplaca napewno plastidipa.

Opublikowano
Kupujesz czarnego spreja w połysku i lecisz . I masz szadowline

wieś tańczy i śpiewa stary to nie e39;/ :mad2:

Pokonując granice własnej wytrzymałości,

Wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności,

Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości,

A ty łap los w swoje ręce nadal bądź duchowo mocny!

P.S Ryszard Andrzejewski (PEJA)

Opublikowano
Co drugi członek klubu tak robi i jakos nie ma wsi . A kto to zobaczy ze to nie ori ? Bez sensu wydawać 10 razy tyle co i tak bedzie takie samo .
Opublikowano
Co drugi członek klubu tak robi i jakos nie ma wsi . A kto to zobaczy ze to nie ori ? Bez sensu wydawać 10 razy tyle co i tak bedzie takie samo .

Przeczytaj posty powyżej i pokaż choć jednego z zainteresowanych tu osób które robią moda w sposób jaki opisałeś?;/ :duh:

Opublikowano
Ja e swojej e91 zrobilem sam, papier wodny+czarna farba w spreyu gloss + lakier bezbarwny , i kosztowało mnie to w sumie 60 zł i godzine roboty, a wygladaja identycznie jak z BMW PERFORMANCE za 160EUR O_O

Proszę bardzo ;)

Opublikowano
przypatrz się dokładnie i Popatrz czy radziłeś tak samo:) szkoda dyskutować. :roll: