Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przy prędkości 180 koniec imprezy, tzn auto już się bardziej nie rozpędza (730d) brak komunikatów na komputerze.
www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano
Sprowadzony ze Stanów :?:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

W Stanach nigdy nie bylo sprzedawane 730, takze nie sprzedawane sa Diesle

E65 najmniejsze to z silnikiem N62 4.5l. Nie sadzisz, ze 3.0l diesel w karoseri e65 czy nawet w e38, moze nie miec wystarczajaco mocy zeby osiagac wieksza szybkosc?

Opublikowano
Nie sadzisz, ze 3.0l diesel w karoseri e65 czy nawet w e38, moze nie miec wystarczajaco mocy zeby osiagac wieksza szybkosc?

Uważam że byś się lekko zdziwił jak ta maszyna jeździ. Ma taką moc że ja jestem w głębokim szoku. Na brifie mam że auto było kupione w salonie we Francji.

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano
Wg katalogu "Samochody Swiata 2005" e65 730d ma 8,0s do setki i 235km/h
Opublikowano
tak jak pisze Marcin - od 10. 2002 do 03.2005 730 d ma 218PS i 500Nm (przyznajmy, ze nie jest to mało- moment obr. wiekszy niz w E38 750) i do setki 8,0 a vmax 235. Natomiast od 04.2005 ma 231 PS i 520Nm i odpowiednio 7,8 do 100km/h i vmax 238 km/h.