Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja jak zawsze bede a co do tego co mozemy porobic moze zbierzemy sie w pare aut i polecimy gdzies nad morze lub jakies jezioro jak bedzie dobra pogoda a jak bedzie jakas taka niewiadoma to moze pojedziemy gdzies pojezdzic jakis grilik wpisujcie swoje propozycje

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano

:cry2:

a ja dopiero od 11.07 moglbym przyjechac, zakichane 2 dni

E24 628CSi 12/1982 Delphin-Metallic - wegetacja... :(

E28 524td 06/1985 Karminrot ze szpera :) i silnik nowka!!!

Nowe amortyzatory BILSTEIN B6, CZESCI UZYWANE

Kontakt: 0049-176-4889-3646, 0695039390, GG 244669 lub PW

Opublikowano

11:00 ? hmmm to muszę bardzo wcześnie wyjechać :cry2:

A co możemy robić? jechać na kłady :twisted2:

http://www.maszty-flagi.com/bmw/E39_forum.jpg
Opublikowano
No to teraz i ja bede ! :) moze kogos ze Stargadu uda sie mi sciagnac, jezeli juz sa chetni, pisac ! ;) ruszymy razem z TEsco ;)
www.rafalnartowski.pl
Opublikowano

Witam kolegów i wielbicieli marki BMW :D Choc do spotkania jeszcze pare dni to mysle że wkońcu sie pojawie :D

:dance:

Opublikowano
No wlasnie w niedziele jade z Jeleniej Góry do Goleniowa i znow do Jeleniej Góry... takze przejazdem bede w szczecinie, ale niestety brak czasu na spotkanie :( MOze spotkamy sie gdzies na drodze :) Pozdrawiam z zielonego Touringa :)
Opublikowano
.............przyjmiecie do KLUBU :oops:

kiedy nastepne spotkanie?

jeszcze nie wiemy ale jak cos to zagladaj na forum i przyjedz jak bedzie zlocik

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
Ja tez tam bylem, cole i piwo pilem :dance: Fajne spotkanko wyszlo, szczegolnie z tym grillem na jeziorkiem. Propozycja do Michala R. - moze bys wkleil to zdjecie zrobione na Walach zanim jeszcze padla bateria? Pozdrawiam wszystkich!
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja tez tam bylem, cole i piwo pilem :dance: Fajne spotkanko wyszlo, szczegolnie z tym grillem na jeziorkiem. Propozycja do Michala R. - moze bys wkleil to zdjecie zrobione na Walach zanim jeszcze padla bateria? Pozdrawiam wszystkich!

OK ;) - jest 20.08.2006 i dopiero odebralem ta wiadomosc - jutro podam tutaj linka. Pozdrawiam