Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie, lusterko trzyma swój poziom, ale tylko wtedy gdy "pstryczek" od lusterek jest ustawiony bodajże na prawą stronę, gdy zostawię na lewej wtedy nie wraca na swoje miejsce. Mechanicznie również nie powinno być uszkodzone bo nie przeskakuje na dziurach. Możliwe że ktoś grzebał coś przy min, tego akurat to nie wiem, bo auto mam od niedawna :)

BMW - Bardzo Mądry Wybór ;-)

http://forum-lines.ru/rez/ab278744.gif

Opublikowano
Podsumowując.Lusterko możesz sterować automatycznie.Gora dół i boki tak??A jak pstryczek masz żeby zjechało w dół nie wraca??Możliwe ze potencjometr jest pierdykniety.Gdzieś na forum było ale e46.Podpięcie do kompa wywaliło błąd.Możesz rozebrać do szkieletu i zobaczyć jak się zachowują mechanizmy
Opublikowano
Witam.A masz zapisana pamięć fotela i lusterek??Spróbuj wpierw ustawić pamięć lusterka a później wrzuć wsteczny i do przodu.

mam pamięć ustawiona bo akurat 2 kierowcow jest :) az tak mi nie przeszkadza brak tej funkcji jednak przy krawężnikach byłoby przydatne :D a powiedzcie mi jaka komenda w ncs odpowiada za te opuszczanie przy wolnym czasie sprawdze jeszcze raz może cos przeoczyłem :)