Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym otrzymać jakieś informację na temat tego samochodu: http://olx.pl/oferta/bmw...-CID5-IDeEpqT.html

Od sprzedającego wiem, że był malowany co praktycznie w ogóle mi nie przeszkadza, nie wiem czy dobrze widzę ale wydaję mi się, że był uderzony w tył (?) Może ktoś zna ten samochód? Nie zależy mi na dopatrywaniu się każdego detalu. Jako, że nie mam dużego doświadczenia z BMW chciałbym aby ktoś kto ma pojęcia mógł się wypowiedzieć.

Pozdrawiam

Opublikowano
Faktycznie, z tym przebiegiem fotel powinien być w dużo lepszym stanie. Poza tym, jak sprzedający rozważa zamianę na cokolwiek, to też powinno dać trochę do myślenia..
Opublikowano
Właściciel twierdzi, że sprzedaje z tego powodu, że jego żona dojeżdża do pracy i chciałaby coś spokojniejszego i mniejszego. Pisze też, że przebieg jest raczej realny, że sprowadził go od jakiegoś lekarza z niemiec (wiadomo). W samochodzie jest kilka rzeczy do zrobienia ale raczej drobniejszych, w wiadomościach uprzedził mnie, że samochód ma 20 lat ale jak dla niego jest kozak i by nie sprzedawał gdyby tego sytuacja nie wymagała.