Skocz do zawartości

E39 523i 1996, Nysa WBADD41080BT36556

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym otrzymać jakieś informację na temat tego samochodu: http://olx.pl/oferta/bmw...-CID5-IDeEpqT.html

Od sprzedającego wiem, że był malowany co praktycznie w ogóle mi nie przeszkadza, nie wiem czy dobrze widzę ale wydaję mi się, że był uderzony w tył (?) Może ktoś zna ten samochód? Nie zależy mi na dopatrywaniu się każdego detalu. Jako, że nie mam dużego doświadczenia z BMW chciałbym aby ktoś kto ma pojęcia mógł się wypowiedzieć.

Pozdrawiam

Opublikowano
Klapa zle spasowana,lampy poliftowe,przebieg x2 smialo patrzac na stan fotela
Bardzo Miły Właściciel
Opublikowano
Gdzie tu widzisz lampy poliftowe?
Opublikowano

Edit.

Tyle sie ostatnio na te lampy napatrzylem i przed i poliftowe ze mi sie pomylilo :p

Bardzo Miły Właściciel
Opublikowano
Faktycznie, z tym przebiegiem fotel powinien być w dużo lepszym stanie. Poza tym, jak sprzedający rozważa zamianę na cokolwiek, to też powinno dać trochę do myślenia..
Opublikowano
  • Autor
Właściciel twierdzi, że sprzedaje z tego powodu, że jego żona dojeżdża do pracy i chciałaby coś spokojniejszego i mniejszego. Pisze też, że przebieg jest raczej realny, że sprowadził go od jakiegoś lekarza z niemiec (wiadomo). W samochodzie jest kilka rzeczy do zrobienia ale raczej drobniejszych, w wiadomościach uprzedził mnie, że samochód ma 20 lat ale jak dla niego jest kozak i by nie sprzedawał gdyby tego sytuacja nie wymagała.