Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Miałm ten sam problem i "siknąłem " to barankem jakiejś włoskiej firmy i ma ten sam odcień szarości.
Opublikowano
Miałm ten sam problem i "siknąłem " to barankem jakiejś włoskiej firmy i ma ten sam odcień szarości.

No dobrze ale nie pamiętasz nazwy tej firmy ??

Peet - Klikałeś na ten link ?

Pozdrawiam

kafel

Opublikowano
Stary pomalujje w kolorze nadwozia, ja tez przerabiałem rożne rzeczy, miałem czarnym barankiem prysniete teraz mam w kolorze nadwozia i jest okej, zabezpieczone i wszystko gra i buczy, i do tego ładniej autko wyglada, ale to Twój wybór a moja rada :)
Opublikowano

też mam szare i chce pomalować pod kolor na czarno :)

powiedzcie mi tylko czy moge malować (sikać) na baranka , czy trzeba go jakaś zedrzeć ???

zderzaki też mam szare do pomalowania , ale je chyba wystarczy pomalowąć najpierw jakimś podkładem ? :)

pozdrowienia

Opublikowano
Jak kolega wspomniał wyżej, na baranka kladzie sie lakier, i każdy w miare profesionalny zakład tak Ci własnie położy, na baranek ponieważ jest to pewne zabezpieczenie przed korozja itd, a jak połozysz bezpośrednio na blache lakier pewnie będzie ładniej ale napewno mniej trwałe będziesz miał progi, zwłaszcza w e36 blacha jest delikatna i progi lubią lecieć niestety :( co innego w e32 lub e30 tam blacha jest duzo mocniejsza
Opublikowano

Ja natomiast walczyłem z szarym kolorem :mad2: co pomaluję czarnym barankiem to po jakichś 3tyg. znowu szare :duh: wydaje mi się że od szamponów z woskiem. Zamierzam strzelić to w kolor nadwozia auto o wiele ładniejsze tak mi się wydaje.

A tak odbarwia się po myciu szamponikiem :lol: Pozdrawiam

http://wawrylek.110mb.com/img/podpis1.jpg