Skocz do zawartości

USB w schowku a ładowanie tel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam w swoim F30 dwa USB (jedno w schowku, drugie w podłokietniku), wiem, ze do słuchania muzyki służy ten w podłokietniku, a do update software'u ten w schowku. Jeśli chodzi o ładowanie telefonu, to ten w podłokietniku działa bez zarzutu, natomiast ten w schowku ładuje albo bardzo wolno albo wcale.

W związku z tym pytanie czy USB w schowku nie będzie mi ładować tel czy mam coś nie tak ze swoim wejściem USB ?

pozdr

Opublikowano

U mnie gniazdo w podłokietniku bardzo, bardzo słabo ładowało (co najwyżej utrzymywało stan baterii).

Ja kupiłem przejściówkę gniazdo zapalniczki -> USB. I teraz śmiga :-)

Opublikowano
  • Autor

Tak tez planuje zrobić, ale chciałem sie dowiedziec czy case gniazdka w schowku to tylko mój problem czy też tak powinno być :)

dzięki za odpowiedź.

Opublikowano
  • Członkowie klubu
Jest prawidłowo - ten w schowku nie powinien ładować - tam jest prąd ponizej poniżej 100mA

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
  • Moderatorzy

Porządna ładowarka na 2 usb 2,4 A i po sprawie. Potrafi ładować nawet iPada (tania chińska nawet nie podtrzymywała baterii, spadała w dół mimo ładowania).

Ja kupiłem firmy Capdase, wchodzi tak że w ogóle nie wystaje z gniazda i można nawet klapkę w tunelu zamknąć, niestety teraz nie widzę na allegro ani jednej.

Opublikowano
  • Autor

Randall szukałem czegoś podobnego do tej o której mówisz (opcja zamykania schowka na zapalniczkę z ładowarka w środku byłaby idealna), ale nie znalazłem. Jakbyś na coś takiego trafił, to daj znać.

pozdr

Opublikowano

Coś takiego?

http://cdn.shopclues.net/images/detailed/12574/73609994CA00PG01black1379662218_1424501330.jpg